Kundecase

Mot en nettverksløsning for fremtiden

BrandFactory er Nordens største aktør innen visuell kommunikasjon. Med Dustins tjeneste Network ser selskapet frem mot å kunne fokusere fullt og helt på sin kjernevirksomhet.

– Vi bruker å si at drosjer kommer inn hvite og ut gule når de har vært hos oss. Vi jobber med visuell kommunikasjon i alle former – alt fra merkevarebygging, til trykk og foliering av biler. Vi håndterer all kommunikasjon i forbindelse med den svenske Melodifestivalen (Grand Prix), sier Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Arvid Johansson har jobbet hos BrandFactory siden januar 2017. I høst innledet de samarbeidet med Dustin, der de nå er i implementeringsfasen av tjenesten Network.

– Før driftet vi vårt eget nettverk. Det tok tid og krevde kompetanse, og var ikke fullt så raskt og skalerbart som vi skulle ønske. Nå håper vi at vi får en effektiv og fremtidsrettet løsning. Siden vi finnes på mange lokasjoner, tror vi også at ting kommer til å bli enklere ut ifra et supportperspektiv.

Med Dustin som partner kan BrandFactory bruke mer tid på sin «core business» som Arvid Johansson utrykker det – nemlig sine kunder og prosjekter. Dustins tjeneste Network er en komplett nettverksløsning med tilgang til optimert nettverksutstyr, fjerndrift og overvåkning. Brukersupporten gir supportteknologene på Dustin en mulighet til å se infrastrukturens status i sanntid og gjøre feilsøk.

– Vi håper at samarbeidet med Dustin skal lede til en annen skalerbarhet, mer fleksibilitet og tilgang til smidig support - alt til en fast pris, sier Arvid Johansson.

Samarbeidet med Dustin har gått bra hittil, ifølge Fredrik Petersson som er IT Operation Manager på BrandFactory.

– Vi har en relasjon med Dustin fra tidligere, men samarbeidet med tjenesten Network ble innledet i høst. Den første implementeringen av tjenesten skjer i mars og april. Vi håper på høyere kvalitet, bedre service og en fremtidsrettet og innovativ løsning som gjør at vi kan legge tiden vår på ting som driver virksomhet vår fremover, sier Fredrik Petersson.

Vil du vite mer?

Gå inn på www.dustin.no/tjenester/ eller kontakt oss her.

Vi håper at samarbeidet med Dustin skal lede til en annen skalerbarhet, mer fleksibilitet og tilgang til smidig support - alt til en fast pris.

Arvid Johansson, CIO & CDO hos BrandFactory.

Slik ble det mulig

Utfordring

BrandFactorys eget nettverk tok tid å drifte, var ikke fullt så raskt og skalerbart som ønsket, og ikke fremtidsrettet. Savnet kompetanse.

Løsning

Tjenesten Network, en heldekkende nettverksløsning som inkluderer brannmur, LAN, Wi-Fi-soner, overvåking, oppdateringer og brukersupport. En tilpasset sikkerhetsløsning til en fast månedspris.

Effekt

Håper på en kostnadseffektiv, skalerbar og fremtidsrettet løsning. Forenklet IT-support for en bedrift som finnes på mange lokasjoner.

BrandFactory

BrandFactory er Nordens største bedrift innen visuell kommunikasjon. Selskapet har en omsetning på ca. 1,3 milliarder kroner og sysselsetter ca. 580 medarbeidere i Sverige, Danmark og Norge.