Kundecase

Nytt stort oppdrag for Dustin innen avanserte IT-tjenester

Dustin har vunnet et oppdrag om levering av skybaserte tjenester i form av backup og lagring med NRK - en operatør som stiller høye krav til smarte tekniske løsninger med høy sikkerhet.

Avtalen omfatter 20 av NRKs datasentre i Norge og løper over tre år med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

– At vi fikk dette oppdraget, viser hvordan vi hele tiden utvikler vårt tilbud og potensialet i mer avanserte tjenester og løsninger, sier Kjell Rune Øyrås, grunnlegger av Purity IT som eies av Dustin, og spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter og organisasjoner med forretningskritiske IT-prosesser.

Takket være oppkjøp som Purity IT, kan Dustin, i tillegg til sikkerhetskopiering, disaster recovery og lagring i skyen, levere komplette og skreddersydde helhetsløsninger til organisasjoner og bedrifter i hele Norden. I dag inngår spisskompetanse fra Core Services, Commsec, Idenet, IKT Gruppen, ITaito, JML-System, Norriq, Purity, Resolute og Saldab i Dustin-familien.

– Dustins nyoppkjøpte kompetanse i kombinasjon med 30 års erfaring som en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester, gjør at vi kan finne riktig helhetsløsning, uansett størrelse på virksomheten og hvordan utfordringene ser ut, sier Kjell Rune Øyrås.

Vil du vite mer om Dustin?

Kontakt oss, eller les mer om Dustins kompetanse for store bedrifter och offentlig sektor.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger