Sikkerhet.

Ett skritt foran med våre sikkerhetsløsninger

Med våre sikkerhetstjenester slipper din organisasjon å legge ned tid og ressurser i å holde seg oppdatert om de nyeste sikkerhetstruslene. La oss beskytte din konfidensielle informasjon slik at du kan sove godt om natten. Våre sikkerhetseksperter kan designe og implementere den beste løsningen for akkurat din virksomhet.

Vi leverer flere komponenter som sammen legger grunnlaget for en stabil infrastruktur. Velger du en helhetsløsning som fokuserer på beskyttelse, identifisering av svakheter, backup og god gjenoppretting, er dataene dine sikret på beste måte.

Våre sikkerhetsløsninger kan også kjøpes som en tjeneste der vi tar hånd om driften, slik at du kan fokusere på virksomheten. Du velger det som passer din virksomhet best.

  • Sikkert IT-miljø fra infrastrukturen til brukerne
  • Rådgivning og analyse av ditt nåværende miljø for å identifisere forbedringsområder
  • Våre eksperter hjelper til med å opprette og administrere vedlikeholdet av bedriftens sikkerhetsmiljø
  • Sikker digitalisering

Firewall as a Service

Firewall as a Service (FWaaS) er en tjeneste der vi tar ansvar for ditt sentrale sikkerhetsmiljø. Løsningen skreddersys helt etter dine behov.

Endpoint Security

I dag er det ikke nok at brukerne dine har installert et antivirusprogram. Med tjenesten Endpoint Security er vi fullt ansvarlige for sikkerheten til brukernes enheter.

End-to-end Security

End-to-end Security er en tjeneste der vi er ansvarlige for sikkerhet i hele ditt IT-miljø, fra servere og nettverk til brukerne.

Disaster Recovery as a Service

Med Disaster Recovery slipper du å være urolig for økonomiske konsekvenser av at IT-miljøet ditt uventet og plutselig går ned. Sikre dataene dine med vår DR-løsning.

Backup as a Service

En tjeneste som gir deg backup tilpasset bedriftens behov, samtidig som du slipper vedlikehold og investeringer i egen hardware og software. Du får full kontroll og betaler bare for det du faktisk bruker.

Storage as a Service

Med Storage as a Service (STaaS) legger du ut bedriftens datalagring på en skybasert driftstjeneste tilpasset ditt eksisterende IT-miljø. Du slipper å tenke mer på datalagring og senker samtidig kostnadene for utstyr, lisenser og drift.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

article cover photo

Infrastruktur

Sikre sensitive data i skyen

Den økte tjenestefiseringen i IT-bransjen betyr at mer og mer informasjonen blir håndtert i skytjenester, noe som krever høy bevissthet av bestillere innen virksomheter der man håndterer konfidensiell eller annen sensitiv informasjon.

12 juli 2019
article cover photo

Infrastruktur

Årsaken til økende IT-brister

Pasientsamtaler ble lagt ut på nett og utenlandske aktører fikk tilgang til viktige styresystemer. Dette er bare to av de store sikkerhetshull som har fått oppmerksomhet i det siste. Bak flere av dem finnes det – ja, nettopp, den menneskelige faktoren.

10 juni 2019
article cover photo

Infrastruktur

Hvem er egentlig ansvarlig for IT-sikkerheten?

Sikkerhetseksperten Roar Thon deler sine innsikter rundt hvordan man legger en god strategi rundt IT-sikkerheten sin.

24 mai 2019