Sikkerhet.

Ett skritt foran med våre sikkerhetsløsninger

Med våre sikkerhetstjenester slipper din organisasjon å legge ned tid og ressurser i å holde seg oppdatert om de nyeste sikkerhetstruslene. La oss beskytte din konfidensielle informasjon slik at du kan sove godt om natten. Våre sikkerhetseksperter kan designe og implementere den beste løsningen for akkurat din virksomhet.

Vi leverer flere komponenter som sammen legger grunnlaget for en stabil infrastruktur. Velger du en helhetsløsning som fokuserer på beskyttelse, identifisering av svakheter, backup og god gjenoppretting, er dataene dine sikret på beste måte.

Våre sikkerhetsløsninger kan også kjøpes som en tjeneste der vi tar hånd om driften, slik at du kan fokusere på virksomheten. Du velger det som passer din virksomhet best.

  • Sikkert IT-miljø fra infrastrukturen til brukerne
  • Rådgivning og analyse av ditt nåværende miljø for å identifisere forbedringsområder
  • Våre eksperter hjelper til med å opprette og administrere vedlikeholdet av bedriftens sikkerhetsmiljø
  • Sikker digitalisering

Firewall as a Service

Firewall as a Service (FWaaS) er en tjeneste der vi tar ansvar for ditt sentrale sikkerhetsmiljø. Løsningen skreddersys helt etter dine behov.

Endpoint Security

I dag er det ikke nok at brukerne dine har installert et antivirusprogram. Med tjenesten Endpoint Security er vi fullt ansvarlige for sikkerheten til brukernes enheter.

End-to-end Security

End-to-end Security er en tjeneste der vi er ansvarlige for sikkerhet i hele ditt IT-miljø, fra servere og nettverk til brukerne.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

Arbeidsplass
9 tips til en sikrere mobil arbeidsplass

Tips om hvordan du kan få et sikrere IT-miljø når stadig flere brukere arbeider fra andre steder enn kontoret.

Arbeidsplass
Sikkerhet er en konkurransefaktor

Lone Flohr er administrerende direktør for Combitech i Danmark og vet hvordan man prioriterer IT-sikkerheten for å balansere mellom trusler og muligheter.

Infrastruktur
Så mye koster et hackerangrep

30 millioner kroner. Så mye koster et gjennomsnittlig datainnbrudd ifølge den nyeste studien fra Ponemon Institute. Risikoen for å bli rammet er større enn noensinne, men med rett beskyttelse kan du minimere den betydelig.

Bli først med det siste