Sikkerhet.

Ett skritt foran med våre sikkerhetsløsninger

Med våre sikkerhetstjenester slipper din organisasjon å legge ned tid og ressurser i å holde seg oppdatert om de nyeste sikkerhetstruslene. La oss beskytte din konfidensielle informasjon slik at du kan sove godt om natten. Våre sikkerhetseksperter kan designe og implementere den beste løsningen for akkurat din virksomhet.

Vi leverer flere komponenter som sammen legger grunnlaget for en stabil infrastruktur. Velger du en helhetsløsning som fokuserer på beskyttelse, identifisering av svakheter, backup og god gjenoppretting, er dataene dine sikret på beste måte.

Våre sikkerhetsløsninger kan også kjøpes som en tjeneste der vi tar hånd om driften, slik at du kan fokusere på virksomheten. Du velger det som passer din virksomhet best.

  • Sikkert IT-miljø fra infrastrukturen til brukerne
  • Rådgivning og analyse av ditt nåværende miljø for å identifisere forbedringsområder
  • Våre eksperter hjelper til med å opprette og administrere vedlikeholdet av bedriftens sikkerhetsmiljø
  • Sikker digitalisering

Firewall as a Service

Firewall as a Service (FWaaS) er en tjeneste der vi tar ansvar for ditt sentrale sikkerhetsmiljø. Løsningen skreddersys helt etter dine behov.

Endpoint Security

I dag er det ikke nok at brukerne dine har installert et antivirusprogram. Med tjenesten Endpoint Security er vi fullt ansvarlige for sikkerheten til brukernes enheter.

End-to-end Security

End-to-end Security er en tjeneste der vi er ansvarlige for sikkerhet i hele ditt IT-miljø, fra servere og nettverk til brukerne.

Disaster Recovery as a Service

Med Disaster Recovery slipper du å være urolig for økonomiske konsekvenser av at IT-miljøet ditt uventet og plutselig går ned. Sikre dataene dine med vår DR-løsning.

Backup as a Service

En tjeneste som gir deg backup tilpasset bedriftens behov, samtidig som du slipper vedlikehold og investeringer i egen hardware og software. Du får full kontroll og betaler bare for det du faktisk bruker.

Storage as a Service

Med Storage as a Service (STaaS) legger du ut bedriftens datalagring på en skybasert driftstjeneste tilpasset ditt eksisterende IT-miljø. Du slipper å tenke mer på datalagring og senker samtidig kostnadene for utstyr, lisenser og drift.

Vil du vite mer?

Vi gir gjerne råd og hjelper deg å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift. Fyll ut skjemaet på neste side, og en av våre spesialister vil kontakte deg. Du kan også ringe oss direkte på 21 04 40 40.

article cover photo

Infrastruktur

Datakriminalitet koster mer enn naturkatastrofer

Den kraftig økende datakriminaliteten koster individer, organisasjoner og samfunnet enorme summer hvert år. Undersøkelser viser at nordiske bedrifter ofte mangler et grunnleggende forsvar mot disse angrepene.

15 april 2019
article cover photo

Trender og nyheter

Tre eksperter – mange smarte tips

I løpet at Dustin Expo i Sverige hadde vi et lite avlukke der vi spilte inn korte samtaler med eksperter innenfor sine områder. Alle disse samtalene ble tatt opp, da vi ønsker å dele alle smarte tips også med de som ikke kunne være til stede.

9 april 2019
article cover photo

Infrastruktur

Dustin designer IT-infrastruktur for verden

PatientSky er en åpen plattform som gjør livet lettere for omsorgsgivere og deres kunder, takket være en robust infrastruktur som garanterer drift- og datasikkerhet.

13 mars 2019