Cisco Partner logo

Enkel, sikkert og bærekraftig retur og gjenbruk

Cisco har forpliktet seg til å gå fra en lineær økonomi med bruk og kast av produkter til en sirkulær økonomi som utnytter våre begrensede naturressurser på en bedre måte. Den sirkulære økonomien handler om langt mer enn bare gjenvinning. Vi ønsker faktisk å gjenbruke mer av utstyret vårt og dermed resirkulere mindre.

Tre initiativer som driver den sirkulære økonomien

1.

Ciscos program for retur og gjenbruk av produkter går ut på at eierne av utstyret kan levere tilbake utrangert maskinvare kostnadsfritt. Vi gjenbruker og resirkulerer 99,6 % av utstyret som returneres, noe som sikrer ansvarlig avhending av utstyr.

2.

Ciscos Refresh-program (Certified Remanufactured) er vår forpliktelse til å minimere miljøpåvirkningen og hjelpe kunder med å gjøre det samme. Produktene holder velkjent Cisco-kvalitet og prisene er konkurransedyktige.

3.

Cisco følger stadig mer sirkulære designprinsipper, blant annet ved å omdanne e-avfall til resirkulert plast som brukes i noen av våre nyeste produkter.

Målbar påvirkning

Cisco har satt seg ambisiøse mål og satt av nødvendige ressurser for å gjøre meningsfulle fremskritt med hensyn til å redusere miljøpåvirkningen og fremskynde bidragene til en sirkulær økonomi.

Les mer om hva Cisco har forpliktet seg til.

Mer fra Cisco

Cisco har lenge tatt ansvar for å minimere miljøpåvirkningen fra egen virksomhet og forsyningskjede. Nå engasjerer Cisco seg i det som vil bli en stadig viktigere faktor etter hvert som digitaliseringen skyter fart: CO2-utslipp fra datasentre.

Cisco har brukt milliarder av dollar på å utvikle den banebrytende brikken Silicon One, som nå lanseres i stadig flere Cisco-produkter.

Les mer om Silicon Ones fantastiske spesifikasjoner og hvordan den leder verden når det gjelder ytelse og holdbarhet.