Cisco Partner logo

Cisco

Cisco er verdensledende innen nettverk og sikkerhetsteknologi. Innovasjon er en integrert del av selskapets forretningsstrategi, noe som legger til rette for digital transformasjon. Cisco jobber kontinuerlig med å finne nye måter for kundene å koble seg opp, kommunisere og samarbeide på.

Ciscos integrerte og omfattende portefølje inneholder rimelige, pålitelige og sikre IT- og nettverksløsninger. Uansett størrelse på bedriften kan du vokse med Cisco. Dustin er en gullsertifisert Cisco-partner som har spesialisert seg på Cisco-produkter og tjenester til kunder som ønsker å utnytte Ciscos pålitelige teknologi.

Tjenesten Network

Ønsker du å kjøpe nettverk som en tjeneste? Tjenesten Network gir deg et stabilt og sikkert nettverk uten at du selv trenger å bruke tid på det. Unngå store investeringer og få full kontroll på dine nettverksutgifter med en fast månedlig pris. Skalér opp og ned etter behov.

Les mer om tjenesten Network

Cisco Nettverk

Cisco tilbyr enkle og fleksible nettverksløsninger med fokus på sikkerhet. Ciscos skalerbare nettverksløsninger passer for bedrifter i alle størrelser, og du får skreddersydde switchere, rutere og trådløse løsninger som er tilpasset din bedrift. Med nettverk fra Cisco kan du velge mellom tilkobling via skyen eller on-premise nettverksprodukter - nettverk fra Cisco gir deg enkle løsninger for kompliserte nettverksutfordringer.

Til produkteneLes mer om Cisco Meraki Nettverk

Sikkerhet

Cisco Umbrella er en sikkerhetsløsning for deg som vil beskytte din virksomhets klienter. Uansett om dine brukere befinner seg på kontoret, hjemme eller på reise utenfor virksomhetens nettverk og brannmurer.

Les mer om sikkerhetsløsningen Cisco umbrella

Cisco Meraki

Les mer om hvordan Cisco Meraki og Dustins Takeback-program bidrar til økt klimareduksjon og bærekraftige livssløp

Les mer om Cisco Meraki