Cisco Business er en portefølje av produkter slik som tilgangspunkter, svitsjer og rutere beregnet for små og mellomstore bedrifter fra bunnen og opp. Samtlige produkter administreres via Ciscos Business Mobile-app eller nettdashbord, og gir full kontroll med nettverkene dine.  Utvalget er så bredt at du garantert vil finne en modell som passer til nettopp ditt bruksområde. Cisco Business-serien krever ikke lisens, det er bare å koble til og starte konfigureringen.

Bestselgere

Hållbart

Enkelt

Intuitive verktøy for nett- og mobilnettverksadministrasjon gir rask konfigurering og enklere løpende operasjoner, noe som frigjør verdifull tid og ressurser som kan brukes på vekst og lønnsomhet.  

Enkelt

Flexibelt

Tilpassbar svitsjing og ruting, og trådløs løsning som dekker alle deler av virksomheten. Omfattende portefølje som oppfyller dine tekniske og budsjettmessige krav.  

Säkert

Sikkert

Innebygd sikkerhet, deriblant Cisco Umbrella, gir færre kostbare brudd og ivaretar samtidig personvernet.  

Fleksibel og enkel administrering   

Cisco Business-produktene kan konfigureres på tre måter: via nettgrensesnitt, app eller direkte via kommandotolken. Programvaren Cisco Business Dashboard gir deg en enkel oversikt over dine Cisco Business-produkter, og du kan se statistikk, enheter og tilkoblede klienter. Dessuten kan du se detaljert informasjon om produktenes livssykluser og eventuelle flaskehalser i nettverket. 

Hållbart

FindIT Network Manager

Administrer alle Cisco Business-svitsjer, rutere og tilgangspunkter fra ett sted.    

Hållbart

Svitsjer  

Svitsjer med høy ytelse og kraftfulle funksjoner, spesialbygd for mindre virksomheter.     

Säkert

Trådløse tilgangspunkter 

Kraftfulle 802.11ac-tilgangspunkter gir enkel og sikker Wi-Fi-tilkobling for medarbeidere og kunder.   

Opptil 100 brukere  

En serie svitsjer som omfatter modeller tilpasset de aller fleste bruksområder. Produkter som gir pålitelig, sikker og rimelig tilkobling for virksomheten. 

Cisco Business 110 Cisco business 220

Over 100 brukere  

Nettverksprodukter som passer for alle scenarier du kan støte på. Serien tilbyr ekte stabling som gjør det mulig å konfigurere, administrere og feilsøke alle svitsjer i en stabel som én enhet med én IP-adresse. 

Cisco Business 250 Cisco Business 350

Tilgangspunkter

Cisco Business Wireless er en serie tilgangspunkter for små og mellomstore bedrifter. De installeres og administreres ved hjelp av Ciscos Mobile-app fra mobil eller nettbrett. Kombinert med svitsjer i CBS-seriene får du en effektiv, robust og pålitelig kombinert plattform for nettverk, som dessuten ikke krever lisens.

Fleksible meshpunkter

Vil du utvide dekningen, kan du benytte meshpunkter som installeres med et par klikk. Alle Cisco Business Wireless-systemer kan utvides trådløst med meshpunkter. Samtlige meshpunkter krever minst ett Cisco Business-tilgangspunkt for å fungere.

Forenklet håndtering

Du kan enkelt distribuere og håndtere flere Cisco Business-enheter uten fysisk styreenhet eller lisensiering, ved hjelp av din favorittnettleser med det integrerte nettgrensesnittet eller med din mobile enhet med Cisco Business Mobile-appen. Valgfri fjernadministrasjon på flere steder er mulig via Cisco Business Dashboard, som kan brukes kostnadsfritt for opptil 25 enheter.