Cisco Business

Cisco Business er et utvalg produkter, deriblant tilgangspunkter, svitsjer og rutere beregnet for små og mellomstore bedrifter fra bunnen og opp. Samtlige produkter administreres via Ciscos Business Mobile-app eller nettdashbord, og gir full kontroll over bedriftens nettverk.  Det brede utvalget av modeller gjør det enkelt å finne en modell som passer for akkurat ditt bruksområde. Cisco Business-serien krever ingen lisens, det er bare å koble til og starte konfigureringen.

Fleksibel og enkel administrering

Produktene i Cisco Business kan konfigureres på tre måter: webgrensesnitt, app eller direkte via ledetekst. Via programvaren Cisco Business Dashboard kan du få oversikt over dine Cisco Business-produkter på en enkel måte, samt se statistikk, enheter og tilkoblede klienter. Du kan også se detaljert informasjon om livssyklusen til produktene dine og flaskehalser i nettverket.

Bestselgere

Cisco Business 110

En serie svitsjer beregnet for små virksomheter som trenger grunnleggende nettverk med uovertruffen pålitelighet.

Cisco Business 220

En serie svitsjer som omfatter modeller tilpasset de aller fleste bruksområder. 220-serien gir pålitelig, sikker og rimelig tilkobling for din virksomhet.

Cisco Business 250

En omfattende serie utviklet med tanke på enkel installasjon samtidig som den tilbyr effektive funksjoner for din virksomhet.

Cisco Business 350

En serie som passer for alle scenarier du kan støte på. Cisco Business 350 tilbyr stabling som gjør det mulig å konfigurere, administrere og feilsøke alle svitsjer i en stabel som én enhet med én IP-adresse.

Tilgangspunkter

Cisco Business Wireless er en serie tilgangspunkter for små og mellomstore bedrifter. De installeres og administreres ved hjelp av Ciscos Mobile-app fra mobil eller nettbrett. Kombinert med svitsjer i CBS-seriene får du en effektiv, robust og pålitelig kombinert plattform for nettverk, som dessuten ikke krever lisens.

Fleksible meshpunkter

Vil du utvide dekningen, kan du benytte meshpunkter som installeres med et par klikk. Alle Cisco Business Wireless-systemer kan utvides trådløst med meshpunkter. Samtlige meshpunkter krever minst ett Cisco Business-tilgangspunkt for å fungere.