Contour Design

Unngå belastningsskader og få en bedre hverdag med ergonomisk utstyr fra Contour Design

Contour Design er markedsledende innen forskning, utvikling og design av ergonomisk kontorutstyr som RollerMouse og Unimouse. En ergonomisk mus minimerer problemene som oppstår når du gjør repeterende bevegelser foran datamaskinen og er designet med tanke på best mulig arbeidsstilling.

Contour logo

Produktkategorier

Contour Design RollerMouse Red

RollerMouse Red er utviklet for arbeidsoppgaver som krever mange gjentatte bevegelser. Det gir deg en god og ergonomisk arbeidsstilling med ekstra komfort for brukere med større hender og lengre fingre. Den myke indre kjernen av håndstøtten ligner minneskum og er dekket av slitesterkt skinn. Hendene og underarmene får myk støtte mens trykket spres over et større område.

Contour RollerMouse Pro

Ta en proaktiv tilnærming til helsen din på jobb og bruk en sentrert mus som lar deg utføre kontorarbeid komfortabelt og ergonomisk. Med RollerMouse Pro kontrollerer du alt; både markør, programmerbare knapper og scrollhjul sentralisert rett foran deg. Vi har designet den slik for å hindre at du strekker, vrir eller overanstrenger deg. Det er enkelt å tilpasse musen til dine personlige preferanser med de magnetiske håndleddsstøttene som kommer i forskjellige størrelser og materialer.

Contour SliderMouse Pro

Møt det nyeste medlemmet i Contour familien. SliderMouse Pro er en sentrert mus som lar deg utføre kontorarbeid i komfortable, ergonomiske stillinger – uten å strekke, vri eller overanstrenge deg. Vår nye markørstyring med den intuitive mekaniske Sliderbar er integrert på toppen av SliderMouse Pro, noe som lar hendene dine hvile tett langs hele musens bredde. SliderMouse Pro er designet og utviklet i Skandinavia i samarbeid med ergonomiske eksperter.

Contour Design Unimouse

Unimouse er en revolusjonerende vertikal PC-mus som er designet med fokus på daglig bruk. Unimouse er fullt justerbar med fire friksjonsbaserte ledd som lar deg prøve deg fram, til du finner den mest komfortable stillingen. Du kan enkelt variere håndstilling under arbeidet, og dermed bruke forskjellige muskler og unngå at kroppen blir utsatt for statisk stress. Unimouse er perfekt for deg som har eller vil forebygge muserelaterte underarmsplager, men ikke trives med et sentrert rullestav-styreredskap.

Contour Balance Keyboard

Tastaturet Balance Keyboard er laget for deg og din måte å arbeide på. Det er spesielt tilpasset for RollerMouse Red, Red Plus og Free2 og for at hendene dine skal havne i en perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid.

Når du bruker Balance Keyboard sammen med RollerMouse har du alt arbeidet lett tilgjengelig.

Contour Design Laptop og Keyboard Risers

Laptop Riser er et bærbart PC-stativ og et godt supplement til din ergonomiske arbeidsplass – enten du jobber hjemme eller på kontoret. Laptop Riser er designet for å hjelpe deg med å heve den bærbare PC-en til øyehøyde. På denne måten unngår Laptop Riser at du bøyer nakken mens du jobber foran datamaskinen. Laptop Riser er et ergonomisk tilbehør som hjelper deg med å sikre en sunn og naturlig holdning samt redusere spenninger og smerter i nakke, skuldre og rygg. Hvis du ønsker å forandre høyden eller vinkelen på tastaturet, kan du feste tastaturheverne slik at du får den mest komfortable arbeidsstillingen. Tastaturheverne er gummibelagte for å holde RollerMouse Red i en fast og stødig posisjon.

Contour Design Multimedia Controller

Contour Designs Multimedia Controller gir grafikere og designere og andre som med kreativt arbeid muligheten til å utføre oppgaver mye mer effektivt enn med en tradisjonell datamus.

Contours Multimedia Controller er designet spesielt for å gjøre arbeidsflyten bedre for deg sommer jobber med video- og fotoredigering og grafisk design, slik at du kan gjøre flere ting raskere. Enten du kjapt vil bla gjennom store filbiblioteker, se forhåndsvisninger eller enkelt navigere i tidslinjer i flere hastigheter, gjør Multimedia Controller dette enklere for deg.

Prøv Contour Designs Produkter gratis i 14 dager før du kjøper:

Les mer

Artikler om Contour Design

Her har vi samlet artikler fra Kunnskapsbanken vår som handler om Contour Design.

Les mere