Contour Design

Contour Design Inc. ble grunnlagt i 1995 av Steve Wang som utviklet den optimale datamusen, basert på ergonomisk forskning om PC-bruk. Belastningsskader, musearm og andre muserelaterte skader, kan unngås med riktig utstyr og bevissthet. Les mer »

RollerMouse Pro3

RollerMouse Pro3 er utviklet for arbeidsoppgaver som krever mange gjentatte bevegelser. Det gir deg en god og ergonomisk arbeidsstilling med ekstra komfort for brukere med større hender og lengre fingre. Den myke indre kjernen av håndstøtten ligner minneskum og er dekket av slitesterkt skinn. Hendene og underarmene får myk støtte mens trykket spres over et større område.

Se alle RollerMouse Pro3

RollerMouse Red

RollerMouse Red-serien er smarte styringsredskaper designet for kroppen din. De gir deg uovertruffen presisjon, kontroll og komfort. RollerMouse Red er laget av et solid aluminiumstykke, noe som gir serien et helt nytt utseende og gjør den ekstra robust. Du reduserer muskelstress i underarmene med opptil 20% fordi hendene og armene er i nøytral stilling. Hvis du jobber med flere skjermer eller med CAD og har krav på individuell tilpasning, passer Red-serien perfekt. Jo bredere arbeidsområde, desto mer blir musepekerens rekkevidde automatisk utvidet sideveis. Å sitte foran PC-en har aldri føltes så bra.

Se alle RollerMouse Red

RollerMouse Free3

RollerMouse Free3 er verktøyet for deg som beveger deg mellom ulike arbeidsplasser. Free3 er både trådløs og kablet med USB, samt har to nye frem- og bakover-knapper som fungerer sammen med de fleste nettlesere. For at arbeidet skal gå enda lettere, har den også en rullestav med mykere klikk samt en stødig bunnplate i aluminium. Verktøyet blir en del av arbeidsprosessen i stedet for å stå mellom deg og det du skal gjøre.

Se alle RollerMouse Free3

Unimouse

Unimouse er en revolusjonerende vertikal PC-mus som er designet med fokus på daglig bruk. Unimouse er fullt justerbar med fire friksjonsbaserte ledd som lar deg prøve deg fram, til du finner den mest komfortable stillingen. Du kan enkelt variere håndstilling under arbeidet, og dermed bruke forskjellige muskler og unngå at kroppen blir utsatt for statisk stress. Unimouse er perfekt for deg som har eller vil forebygge muserelaterte underarmsplager, men ikke trives med et sentrert rullestav-styreredskap.

Se alle Unimouse

Tilbehør

Contour Design

Contour Design Inc. ble grunnlagt i 1995 av Steve Wang som utviklet den optimale datamusen, basert på ergonomisk forskning om PC-bruk.

Belastningsskader, musearm og andre muserelaterte skader, kan unngås med riktig utstyr og bevissthet.

Contour Design utvikler kvalitetsprodukter som gjør at mennesker kan arbeide sikkert ved PC-ene sine, uten risiko for fysisk smerte eller skader.