Logitech

Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet og utvikler tilbehør for å gi mennesker en bedre opplevelse i den digitale verden. Selskapet startet i 1981 med mus som (ny på den tiden) ga en intuitiv måte å bruke datamaskinen på. De ble verdensledende på mus for datamaskiner og har gjenoppfunnet musen på mange forskjellige måter for å møte behovene som er i rask utvikling, for stasjonære og bærbare datamaskiner. Les mer »

Logitech Premium-familien

Logitech Premium-familien – utviklet for fleksibelt samarbeid.
Vi introduserer Logitechs Premium-familie, et utvalg av produkter med enkelt og hensiktsmessig design.

Les mer

Logitech Rally

Logitech Rally – Et helt nytt konferansesystem for bedre møter.
Bli bedre hørt, sett og møtt med Logitechs modulære system for konferanserom og større møterom. Logitech Rally leverer fantastisk videokvalitet, stemmeklarhet og høy automatisering ved hjelp av Logitechs RightSense-teknologi. Logitech Rally fungerer sammen med de fleste av de store konferansetjenestene.

Les mer

Logitech MeetUp

Logitech MeetUp – Perfekt for mindre rom.
MeetUp er Logitechs alt-i-et ConferenceCam med 120 graders bildevinkel og integrert lyd, perfekt for små konferanse- og møterom..

Les mer

Logitech GROUP

Logitech GROUP – Rimelige videokonferanser for mellomstore og store møterom.
Videokonferanseløsning for grupper på 14-20 personer som leverer HD-video av høy kvalitet og krystallklar lyd som gjør videosamarbeid mulig i alle typer møtelokaler.

Les mer

Logitech mus

Logitech ble verdensledende på mus for datamaskiner og har gjenoppfunnet musen på mange forskjellige måter for å møte behovene som er i rask utvikling, for stasjonære og bærbare datamaskiner.

Les mer

Logitech tastatur

Skriv med presisjon og uten anstrengelse. Tastatur som er utviklet for effektivitet, stabilitet og presisjon.

Läs mer

Logitech Silent

Logitech Silent – Nyt stillheten.
Vær mer produktiv hver dag, uten å inngå kompromiss eller forstyrre kollegaene. Silence Mice er stille uten å inngå kompromiss med klikkfølelsen, med over 90% lavere støynivå.

Les mer

Logitech Headsets

Komforten og utformingen av Logitechs headset er perfekt for selgere, kundetjenesterepresentanter og forretningsfolk som sitter i møter hele dagen. Med et sofistikert design og teknologi, leverer Logitechs headset klar lyd – Alt for at dine samtaler skal bli så produktive og behagelige som mulig.

Les mer

Logitech

Logitech fokuserer på innovasjon og kvalitet og utvikler tilbehør for gi mennesker en bedre opplevelse i den digitale verden.

Selskapet startet i 1981 med mus som (ny på den tiden) ga en intuitiv måte å bruke datamaskinen på. De ble verdensledende på mus for datamaskiner og har gjenoppfunnet musen på mange forskjellige måter for å møte behovene som er i rask utvikling, for stasjonære og bærbare datamaskiner.

Siden denne tidlige starten har Logitech utvidet sin ekspertise innen produktdesign, med en bred portefølje av tilbehør som er den "siste lenken" mellom deg og datamaskinen, spillkonsollet eller det digitale musikk- eller hjemmeunderholdningssystemet.

Med solgte produkter i nesten alle land i verden, omfatter Logitechs ledende posisjon nå et bredt spekter av tilbehør (både trådløst og med kabel). Hovedvekten ligger spesielt på produkter for PC-navigering, spill, internett-kommunikasjon, digital musikk og kontroll av utstyr for hjemmeunderholdning.

For hver produktkategori studerer Logitech hvordan kundene bruker sine digitale enheter, og deretter tar designere og ingeniører sikte på å finne ut av hvordan de kan skape en bedre opplevelse med disse enhetene - rikere, mer komfortabelt, morsommere, mer produktivt og smartere.