Logitech

Logitech fokuserer på innovation og kvalitet og udvikler tilbehør for at give mennesker en bedre oplevelse i den digitale verden. Virksomheden startede i 1981 med mus, som (helt nyt dengang) muliggjorde intuitiv brug af computeren. De blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Voxicon logo

Produkt kategorier

Logitech Mus

Logitech blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Logitech Tastaturer

Skriv med presisjon og uten anstrengelse. Tastatur som er utviklet for effektivitet, stabilitet og presisjon.

Logitech Headsets

Logitech headsett tilbyr høy komfort og behagelig passform for bruk hele dagen, noe som er perfekt for selgere, kundeservicerepresentanter og forretningsmenn som sitter i møter hele dagen. Med Logitech får du krystallklar lyd som samtalene dine så produktive og komfortable som overhodet mulig.

Logitech Tastaturer for Nettbrett

Frigjør det virkelige potensialet til nettbrettet ditt med Logitech-tastaturer som er utviklet for å hjelpe deg i jobben, på skolen og med å ha det gøy. Universelle, trådløse Bluetooth®-tastaturer og etuier for utvalgte Android™-, Apple-, Samsung®-, Amazon™- og Windows®-nettbrett.

Logitech Earbuds

Få den beste lydkvaliteten på videosamtaler med Zone Wired Earbuds og Zone True Wireless Earbuds. Disse in-ear-ørepluggene har en sertifisert støydempende mikrofon, ANC og omsluttende lyd, og er perfekte på en travel arbeidsplass.

Logitech Videokonferanser

Ta videosamarbeid til fleksible møterom og store konferanserom med Logitech ConferenceCams. Alt-i-ett videoplanke, videokonferansekamerasystemer og bærbare kameraer med høyttalertelefon.

Logitech Webkameraer

Logitech webkameraer gir videokonferanser, bedrifter, skole og hjemmekontor skarpe, jevne videosamtaler i høy kvalitet med krystallklare 4K, 1080p eller 720p.

Logitech Dokkingstasjon

Å arbeide hjemmefra bør ikke være et kompromiss. Logi Dock er en alt-i-ett-dokkingsstasjon som forenkler oppsett av hjemmekontoret, reduserer rot på skrivebordet og får fjernarbeidere til å føle seg mer produktive. Logi Dock kobler det hele sammen på ett sted og er sertifisert for ledende videokonferanseplattformer. Dessuten er den enkel å sette opp.