Logitech

Logitech er fokusert på innovasjon og kvalitet og utvikler periferiutstyr for å hjelpe folk med å få en bedre opplevelse av den digitale verden. Selskapet startet opp i 1981 med datamus, noe som ga en intuitiv måte å bruke PC-er på. De ble verdensledende på mus til datamaskiner og har gjenoppfunnet musen på dusinvis av forskjellige måter for å møte behovene som er i rask utvikling, hos PC-er og bærbare datamaskiner. Produktene deres fokuserer på hvordan kundene kobler seg til og samhandler med den digitale verden. Design er alltid i sentrum for alt Logitech skaper, i hvert lag og innenfor hvert fagområde, for å skape virkelig unike og meningsfulle opplevelser.

Voxicon logo

Produktkategorier

Logitech Videokonferanser

Ta videosamarbeid til fleksible møterom og store konferanserom med Logitech ConferenceCams. Alt-i-ett videoplanke, videokonferansekamerasystemer og bærbare kameraer med høyttalertelefon.

Logitech Tastaturer

Skriv med presisjon og uten anstrengelse. Tastatur som er utviklet for effektivitet, stabilitet og presisjon.

Logitech Mus

Logitech blev verdensførende inden for mus til computere og har genopfundet musen på et hav af forskellige måder for at møde de behov, der er i hurtig udvikling inden for pc og bærbare computere.

Logitech Headsets

Logitech headsett tilbyr høy komfort og behagelig passform for bruk hele dagen, noe som er perfekt for selgere, kundeservicerepresentanter og forretningsmenn som sitter i møter hele dagen. Med Logitech får du krystallklar lyd som samtalene dine så produktive og komfortable som overhodet mulig.

Logitech Webkameraer

Logitech webkameraer gir videokonferanser, bedrifter, skole og hjemmekontor skarpe, jevne videosamtaler i høy kvalitet med krystallklare 4K, 1080p eller 720p.

Logitech Earbuds

Få den beste lydkvaliteten på videosamtaler med Zone Wired Earbuds og Zone True Wireless Earbuds. Disse in-ear-ørepluggene har en sertifisert støydempende mikrofon, ANC og omsluttende lyd, og er perfekte på en travel arbeidsplass.

Logitech Tastaturer for Nettbrett

Frigjør det virkelige potensialet til nettbrettet ditt med Logitech-tastaturer som er utviklet for å hjelpe deg i jobben, på skolen og med å ha det gøy. Universelle, trådløse Bluetooth®-tastaturer og etuier for utvalgte Android™-, Apple-, Samsung®-, Amazon™- og Windows®-nettbrett.

Logitech Dokkingstasjon

Å arbeide hjemmefra bør ikke være et kompromiss. Logi Dock er en alt-i-ett-dokkingsstasjon som forenkler oppsett av hjemmekontoret, reduserer rot på skrivebordet og får fjernarbeidere til å føle seg mer produktive. Logi Dock kobler det hele sammen på ett sted og er sertifisert for ledende videokonferanseplattformer. Dessuten er den enkel å sette opp.

Vi fokuserer på klimaløsninger

Å skape en bedre fremtid for planeten vår og samfunnet vårt krever en annerledes tilnærming som løser store utfordringer uten å skape nye. Oppdag hvordan vi skaper nye måter å jobbe på for en bærekraftig, rettferdig og kreativ verden – og hvordan alle kan bidra. Vi jobber hardt for å redusere karbonavtrykket vårt og ha en positiv innvirkning på planeten. Vi går over til mer sirkulære materialer og ser etter nye måter å redusere avfallet på, og måter å forlenge levetiden til produktene, komponentene og materialene våre på.

Utformet for å vare

Vår oppgave er å hjelpe ALLE mennesker med å oppfylle lidenskapene sine på en måte som er bra for samfunnet og miljøet. Dette informerer alle designbeslutninger vi tar, fra materialer og emballasje til individuelle kundeopplevelser.

Åpenhet om karbondioksid

Man kan si at karbondioksid er de nye kaloriene – vi må vite hva vi konsumerer. Ved å tydelig vise produktenes karbonavtrykk gjør vi det mulig for deg ta bedre kjøpsbeslutninger.

Gi plasten nytt liv

Vi har en etablert plan for resirkulert plast som fremmer bruken av PCR-plast (post-consumer recycled) som et alternativ til ny plast i enhetene våre. Vi bruker resirkulert plast (PCR-plast) for å gi nytt liv til plasten etter endt levetid.