Skrivebordsoppsett i toppklasse - et samarbeid mellom Samsung og Logitech.

Med en skjerm fra Samsung og dokkingstasjon, tastatur, mus, nettkamera og headset fra Logitech er du garantert en effektiv dag ved skrivebordet med arbeidsutstyr av høyeste kvalitet. Nedenfor finner du en liste med de beste samarbeidsproduktene fra Samsung og Logitech for skrivebordsarbeid.

Premiumskjermer fra Samsung

Samsungs skjermer bygger på den nyeste teknologien. De er flotte å se på, skikkelig store og har en enestående bildekvalitet som gjør at du yter mer. Velg blant de ulike bildeteknologiene Micro LED, OLED, Quantum Dot og High Resolution. Jobb effektivt med skjermen som matcher dine behov.

Førsteklasses datatilbehør fra Logitech

Med det mekaniske MX-tastaturet får du større flyt i skrivebordsarbeidet enn noen gang.

De lavprofilerte mekaniske bryterne tar skriveopplevelsen til et nytt nivå. Superpresise og stabile brytere gir dype og trygge tastetrykk – med lavprofilert formfaktor.

Koble til MX Master 3S-musen og oppnå full flyt i arbeidet. Denne musen har den mest nøyaktige sensoren noen gang, med neste generasjon presisjon og følsomhet. Og den optiske sensoren med 8000 DPI følger så å si overalt – selv på glass. MX Master 3S er nesten lydløs og ruller 1000 linjer per sekund – slik at du kan bli mer effektiv.

Legg til en Logi Dock for enkel dokking uten brysomme kabler, nettkameraet Brio for høyoppløste bilder i videomøter og ta på deg headsetet Vibe 125 for omsluttende lyd til jobb og møter. Headsetet er sertifisert for å fungere med populære møte- og samtaleplattformer, og er fremstilt av 25 % resirkulert plast.