Skape en bærekraftig fremtid

Logitech fokuserer på bærekraft i sin tilnærming til design og produksjon

Hos Logitech er bærekraft ikke bare et moteord – det er en forpliktelse til å skape en bedre fremtid for planeten vår og kommende generasjoner. De tror på å iverksette avgjørende tiltak nå for å dempe klimaendringene og sikre en mer bærekraftig morgendag.

Redusere

Logitech prioriterer bærekraftig design, og sørger for at hvert Logitech-produkt setter et mindre karbonavtrykk enn det forrige. De er opptatt av å minimere miljøpåvirkningen gjennom kontinuerlig innovasjon og optimalisering av prosesser.

Fornye

De tar viktige skritt i overgangen fra fossilt brensel. Gjennom en grundig analyse av forsyningskjeden og samarbeid med partnere er de aktive i overgangen til fornybare energikilder, slik at de blir mindre avhengige av ikke-fornybare ressurser.

Gjenopprette

Logitech tar dessuten ansvar for hele karbonavtrykket ved å investere i sertifisert karbonkompensasjon og -fjerning. Ved å støtte prosjekter som bistår klimapåvirkede samfunn og økosystemer, nøytraliserer de ikke bare effekten av dem, men gjør også en positiv forskjell.

Tenke nytt

Logitech utfordrer tradisjonelle forretningsmodeller og oppmuntrer til innovasjon på tvers av materialer, forsyningskjeder og markedsstrategier. Ved å prioritere karbonklarhet holder de seg selv ansvarlige og driver betydningsfull endring innen sin egen bransje.

Lede an mot klimapositivitet

Klimapositive tiltak: Logitech satser aktivt på klimapositive tiltak som går lenger enn karbonnøytralitet ved å fjerne mer karbon fra atmosfæren enn de slipper ut.

Tilnærming til sirkularitet: Gjennom en forpliktelse til sirkularitet tenker de nytt vedrørende produktlivssykluser og sørger for at materialer alltid blir gjenbrukt eller resirkulert så sant det er mulig.

Bærekraftig emballasje: Logitech minimerer miljøavtrykket sitt gjennom hele produktets livssyklus – fra redusert plastbruk til bruk av FSC-sertifisert emballasje.

Bruk av resirkulert plast

Logitech er stolte av å lede an i bruken av resirkulert plast i produkter. Ved å innarbeide bærekraftige materialer reduserer de ikke bare avfall, men setter også en ny standard for miljøvennlig innovasjon innen forbrukerelektronikk.

Karbonklarhet: Skape en transparent fremtid

Med Logitechs karbonklarhetsinitiativ setter de en ny standard for transparens innen karbonpåvirkning. De lar forbrukerne ta informerte valg ved å merke produktene sine med detaljert informasjon om karbonpåvirkning.

Bærekraftige etiketter og emballasje

Logitech forplikter seg til bærekraft – fra produkt til emballasje. Ved hjelp av bærekraftige etiketter og redusert plastbruk i emballasjen minimerer de avfallsmengden og tar viktige steg mot en grønnere og mer ansvarlig fremtid.

Bli med Logitech i oppdraget med å skape en mer bærekraftig verden. Sammen kan vi gjøre en forskjell – én innovasjon om gangen.

Mus og tastaturer

Videokonferanse

Headsett og webkameraer