Hos Dustin ønsker vi å sikre at du får den beste verdien ut av dine Apple-produkter. Derfor har vi et bredt spekter av tjenester som vi kan tilby enten før eller i forbindelse med kjøpet ditt.

Disse tjenestene fra Dustin kan omfatte:

Takeback

Når produkter leveres til Takeback, sletter vi all data og selger produktene videre til noen som trenger dem til sterkt redusert pris. Slik bidrar vi sammen til en mer sirkulær økonomi og til å redusere klimapåvirkningen. Samtidig får du penger for produkter du ikke bruker lenger, det er vinn-vinn!

Leasing

Hvorfor betale på forhånd for det nye utstyret ditt? Dustin tilbyr gunstige finansieringsløsninger ved kjøp av Apple-produkter med Apple Financial Services. Dette gir deg en forutsigbar månedlig betaling der forventet restverdi er inkludert. Dette sikrer deg en billigere måte å ha nytt Apple-utstyr på enn å kjøpe det kontant.

Administrasjon

Unified Mobility Workspace (UMW) fra Dustin er et administrasjonsverktøy for å sikre bedriftens digitale verktøy, plattformer og applikasjoner slik at endepunktene, som Mac, iPad og iPhone, intuitivt knyttes sammen. Moderne administrasjon av bedriftens teknologi og riktige verktøy gir gode brukeropplevelser, som igjen gjør oss mer effektive.

Vil du vite mer? Legg igjen dine kontaktdetaljer så kommer vi tilbake til deg.