Arbeidsplass

5 bærbare datamaskiner for alle formål

Uansett om du prioriterer høy ytelse, lav vekt eller en solid laptop for all slags vær, så finnes det en datamaskin for deg. Vi har valgt ut fem ulike bærbare datamaskiner som dekker de fleste tenkelige behov.

En mobil kraftpakke

Lenovo ThinkPad T580 er en ordentlig kraftpakke som du samtidig kan bære med deg i vesken uten problemer. Jobber du med tunge applikasjoner som CAD, videoredigering eller 3D-rendering kommer du til å ha god nytte av 32 gigabyte RAM, to terrabyte SSD-lagring og datamaskinens 15 tommer store skjerm med oppløsningen 3840 x 2160 piksler. T580 har dessuten en rekke smarte funksjoner som gjør deg enda mer mobil. Den har for eksempel innebygd 4G-modem, mulighet til å bytte batteri uten å koble til laderen, og teknologi for å jobbe ekstra sikkert når du er ute i felten.

Lenovo ThinkPad T580

For ekstra tøffe tak

Noen arbeidsplasser krever en datamaskin utover det vanlige. Jobber du i miljøer med sand, fukt eller vann, krydret med ekstreme temperaturer og stor risiko for ytre støt, er Dell Latitude 14 Rugged Extreme for deg. Med en stamme av magnesiumlegering, et skall som tåler ekstra støt, samt innganger forseglet med komprimeringspakninger, er den godkjent for bruk av det amerikanske militæret ifølge standarden MIL-STD. Innenfor det solide skallet finner vi en Intel Core i5-prosessor, en 256 gigabytes SSD-disk og innebygd 4G-modem.

Dell Latitude 14 Rugged Extreme

Apples flaggskip

Du som bruker Mac OS og vil ha en datamaskin i absolutt toppklasse, kan velge den siste generasjonen 15-tommes Macbook Pro med touch bar. Nå kan du få en sekskjernet Intel Core i9-prosessor som gir Turbo Boost-hastigheter på opptil 4,8 GHz, opptil 32 gigabyte RAM-minne og hele fire terrabyte SSD-disk. Appels unike touch bar gir brukeren applikasjonsspesifikke snarveier som effektiviserer arbeidsflyten, og de fire thunderbolt-kontaktene forener dataoverføring, ladning og videoutgang i samme forbindelse.

Macbook Pro Touchbar

Jobb hvor som helst

Dells populære XPS 13 blir bare bedre og bedre. Den siste versjonen, med en stilren gjennomtenkt design og knappe tolv millimeters tykkelse, er en førsteklasses datamaskin til en god pris. Den 13 tommer store skjermen med 4K-oppløsning føles større enn den er på grunn av den fire millimeter tynne kanten rundt skjermen. Med en vekt på bare 1,27 kilo og 19 timers batteritid, er dette virkelig en datamaskin for deg som vil jobbe hvor som helst. Til tross for den lave vekten er den fullt utstyrt med åttende generasjons Intel Core i7-prosessor, opptil 16 gigabyte RAM og opptil en terrabyte SSD-disk.

Dell XPS 13

Kontorets arbeidshest

Noen av verdens mest populære bærbare datamaskiner for bedrifter finner du i HPs Elitebook-serie som har datamaskiner med ulike spesifikasjoner i en rekke prisklasser. En Elitebook er også veldig lett å håndtere for en IT-avdeling. Med smarte innebygde funksjoner for tilbakestilling ved maskinvarefeil, virusinfeksjoner eller malware-angrep holdes bedriftens maskinpark flytende på et stadig mer stormfullt IT-sikkerhetshav. Datamaskinen har også høyttalere og mikrofon tilpasset for videochat og konferansesamtaler for å lette samarbeid.

HP Elitbook

Passer ikke noen av de ovennevnte modellene, så finner du hele vårt laptop-sortiment her.

Finn riktig laptop til dine formål.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger