Arbeidsplass

5 produkter for pendleren

Med riktig utstyr bli pendlingen ikke bare mer praktisk, men også fornøyelig. Vi har valgt ut en rekke smarte ting som gjør at du kommer til å se fram til reisetiden.

Trygg oppbevaring for dine ting

Sikker og smart oppbevaring av ditt tekniske utstyr var i fokus da svenske Thule Thule designet ryggsekken Crossover 2. Datamaskinen din beskyttes i den polstrede laptop-lommen med sin patenterte SafeEdge-konstruksjonen, og i den støtsikre SafeZone-lommen kan du trygt legge mindre teknisk utstyr.

Hovedrommet har en nettlomme med glidelås, og i den større sidelommen kan du ha vannflaske eller en paraply. På den andre siden finner du en mindre lomme med glidelås og RFID-blokkering, slik at du trygt kan oppbevare for eksempel passet ditt. Og når du er ute og reiser kan du enkelt feste ryggsekken på håndtaket på din kabinveske ved hjelp av det gjennomgående hullet på ryggpanelet.

Koble av og sone ut

Fullt på toget? Skrikende barn og høylytte medpassasjerer? Ta på deg dine Sony WH-1000XM3 og hør hvordan alt bare forsvinner. Den tredje generasjonen av Sonys støyreduserende hodetelefoner tilpasser støyreduseringen til det omgivende lydmiljøet samt dine preferanser. Og i motsetning til mange andre hodetelefoner, stenger WH-1000XM3 ikke bare ute motorlyd og liknende konstant støy, men også ujevn lyd som stemmer.

Er du urolig for lydkvaliteten med trådløs overføring? Det trenger du ikke å være. Ved hjelp av LDAC sendes tre ganger så mye informasjon som vanlig med standard Bluetooth-overføring. Batteritiden er på 38 timer ved aktiv lytting og 200 timers standby-tid.

Bærbart kraftverk

Å nei, toget er forsinket! Og du har bare 13 prosent batteritid igjen på mobilen ... Ikke fortvil, ta heller fram din Cirafon Powerbank Quick charge 20100 mAh. Som navnet antyder, er dette ikke hvilket som helst bærbart batteri, men en hurtigladende kjempe med hele 20100 mAh og to USB-uttak med 2A utgangseffekt hver. Hva betyr alt dette? Med to uttak lader du to ting samtidig, pluss at den er raskere enn din vanlige vegglader. Kapasiteten på 20100 mAh rekker til å lade din smarttelefon flere ganger innen batteripakken er tom.

Et bibliotek i veska

All ære til lydbøker, men du som liker å lese selv og ikke vil slepe rundt på et bibliotek, skaffer deg selvfølgelig et lesebrett. Pocketbook Touch HD 3 er et fullpakket lesebrett til tross for sitt smidige format og lave vekt på bare 155 gram. HD-skjermen på seks tommer har en oppløsning på 300 DPI, og fargetemperaturen på bakgrunnslyset tilpasser seg etter døgnet for å gi en så naturlig og behagelig leseopplevelse som mulig. Leseren er vanntett, utstyrt med WiFi og støtter 17 populære e-bokformater. Hvis du blir lei av å lese, er det bare å koble til dine bluetooth-hodetelefoner og høre på en lydbok.

Gøy på veien

Du må ikke lese rapporter og sende e-post bare fordi du er på vei til eller fra jobben. Det er helt greit å koble av med litt underholdning innimellom. Nintendos siste spillkonsoll Switch er deres mest allsidige så langt. Når du reiser bruker du den 6,2 tommer store touchskjermen og de bærbare kontrollene (slik at du kan spille med sidemannen hvis du vil), og når du kommer hjem er det bare å koble din Switch til TV-en og fortsette spillet. I spillutvalget finner du alle de klassiske figurene fra Nintendos store katalog, og mange nye bekjente.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger