Arbeidsplass

8 smarte dingser for å jobbe hvor du vil

Snart tid for ferie? Mange av oss trenger å holde litt kontakt med jobben til tross for at det er ferie. Sørg for at du har forberedt deg med utstyret som gjør det enkelt å jobbe utenfor kontoret.

1. Riktig uttak på reisen

Alle land har, som vi vet, ikke samme strømuttak, så et reiseadapter kan være et helt uunnværlig tilbehør – avhengig av hvor du skal. Q2Power har en rekke ulike varianter, blant annet denne som gjør at du kan bruke utstyret ditt i USA.

Et annet alternativ er Skross World Adapter som har nesten like mange funksjoner som en sveitsisk lommekniv.

Q2power
Skross World adapter

2. Skarpe videomøter

Et bilde i høy kvalitet under videomøtet gjør det lettere å kommunisere. Med Logitech Webcam C930e kan du la kollegene dine se deg ordentlig når dere har kontakt. Webkameraet gir alltid et skarpt bilde, selv i svake lysforhold og med begrenset nettilgang.

Logitech webcam C930e

3. Vern teknologien når du er i farta

Beskytt datamaskinen litt ekstra når du tar den med utenfor de vanlige rutinene. Hvorfor ikke satse på et futteral fra Targus med et urbant og moderne utseende? Om du jobber med nettbrett kan det være lurt å ha et futteral som tåler hard medfart, som Griffin Survivor All-Terrain Rugged Case.

Targus
Griffin Survivor All-terrain rugged case

4. Hold informasjonen hemmelig

Når du jobber utenfor kontoret, for eksempel på en kafé eller på toget, gjelder det å sørge for at uvedkommende ikke kan se sensitiv informasjon eller bedriftsinterne diskusjoner. Et filter fra Cirafon på dataskjermen er en effektiv måte å unngå at noen kikker deg over skulderen.

Cirafon privacy filter

5. Energi i reserve

Å se hvordan batteriprosenten stadig tikker nedover under en jobbsamtale, eller når du kobler deg opp via mobilen, kan være en stor stressfaktor. Med en fulladet og kraftfull powerbank, som for eksempel Cirafon Powerbank Quick charge 20100mAh, i bakhånd, kan du raskt få mer krutt i telefonen. Dersom ferien din er av den eventyrlige slaget, kan den robuste Sandberg Powerbank Survivor 20100mAh være et interessant alternativ.

Cirafon Powerbank
Sandberg powerbank

6. Sett en stopper for forstyrrende lyd

Gjør det enklere å fokusere på arbeidsoppgavene ved hjelp av et par komfortable hodetelefoner med aktiv støykansellering som effektivt stenger ute lyden fra alt fra bråkete storbygater til badende barn i bassenget. Audio-Technica QuietPoint ATH-ANC50iS Noise-Cancelling er et godt valg som også inkluderer et smidig reisefutteral og en flyplassadapter.

Audio Technica Quietpoint

7. Trådløst overalt

Med en reisetilpasset trådløs mus eller trackball kan du enkelt jobbe i alle mulige omgivelser. Kensington Advance Fit Wireless Mobile Trackball er en praktisk og kompakt mobil trackball som gir høy presisjon, og Voxicon Wireless Optical Travel mouse S10WLB kan være alternativet for deg som foretrekker en mus. Begge kan brukes med både høyre og venstre hånd.

Kensington advance fit wireless mobile trackball
Voxicon Wireless Optical travle mouse

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 er en modell som fungerer med Bluetooth, sånn at du slipper å tenke på å plugge en mottaker inn i datamaskinen.

Microsoft bluetooth mobile mouse

8. Kompletter med tastatur

Få en god, dataliknende skriveopplevelse overalt hvor du tar med nettbrettet ditt for å jobbe. Universal Folio er et futteral med tastatur som står støtt på alle underlag – uansett om det er et kafébord, et skrivebord eller i fanget. Om det uheldigvis skvetter litt vann fra bassenget på futteralet, skal den vannavstøtende overflaten tåle det.

Universal folio