Arbeidsplass

Appmarket gir full kontroll

Betal for det du bruker, skaler opp og ned når du vil, og bli kvitt tidkrevende administrasjon. Appmarket er den nye måten å kjøpe skybasert programvare på.

En markedsplass der bedriftskundene selv kan håndtere og kjøpe skybasert programvare. Det er Appmarket, som Dustin lanserte i Norge, Sverige og Danmark på begynnelsen av året.

– Vi ønsker å hjelpe små og mellomstore bedrifter med digitaliseringen, sier Vegard Aspnes, Nordic Service Product Manager SaaS i Dustin Group.

Det er ikke alltid like lett å holde oversikt over hvilke skytjenester arbeidsplassen har, og om det benyttes like mange lisenser som man betaler for. Enhver forandring som berører arbeidsstyrken, kan skape forvirring og uklarheter. Appmarket gir full kontroll.

Lette den digitale hverdagen på arbeidsplassen

På Dustins markedsplass justerer du enkelt antallet lisenser. Det er gratis å opprette konto, og en tjeneste blir først aktivert når den er bestilt, og deretter belastet per måned. Medarbeiderne kan logge på markedsplassen og selv be om en tjeneste de trenger, og dette må deretter godkjennes av kontoadministratoren.

Den mest populære skytjenesten på Appmarket er Office 365, men her finnes også verktøy for salg, IT-sikkerhet, webutvikling og markedsføring. Planen er å fortsette å utvide porteføljen for å lette den digitale hverdagen på arbeidsplassen. Responsen fra kundene er positiv.

– De forteller at selvbetjeningen forenkler administrasjonen, gir fleksibilitet og reduserer kostnader, sier Vegard Aspnes.

Vil du vite mer?

Våre spesialister forteller deg gjerne mer om våre skytjenester. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift.

Jeg vil vite mer

7 fordeler med skytjenster på Appmarket

 1. Økonomisk
  Betal bare for det du bruker.
 2. Sikkert
  Alle data lagres i sikre datasentre.
 3. Samarbeidsvennlig
  Del data og samarbeid digitalt.
 4. Miljøvennlig
  Reduserer behovet for maskinvare og lokale lagringsmedier.
 5. Skalerbart
  Skaler fleksibelt opp og ned når du vil.
 6. Mobilt
  Markedsplassen er tilgjengelig på alle enheter.
 7. Enkelt
  Kjøpte tjenester oppdateres automatisk.

Les også:
Sky-baserte samarbeidsverktøy øker i svenske selskaper
10 fordeler med skybaserte tjenester
Ha kontroll over lisensene med Dustin Appmarket

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger