Arbeidsplass

Derfor skal du kjøre Office i nettskyen

Med en nettskybasert kontorpakke kan bedrifter arbeide mer fleksibelt og få bedre kontroll over IT-budsjettet.

Kontorpakker med ordbehandling, kalkulering, presentasjonsprogrammer og andre verktøy installeres vanligvis kun lokalt på datamaskiner, nettbrett og telefoner, men det blir stadig mer vanlig med pakker som ligger helt eller delvis i nettskyen.

Å flytte programmer og funksjoner til nettskyen gir rask tilgang til IT-ressurser.

Med Microsoft Office 365 får du en fleksibel løsning med tilgang til produktivitetsverktøy når som helst og på hvilken som helst enhet.

En del av IT-avdelingens arbeidsbyrder forsvinner også med Office 365 siden det ikke lengre blir nødvendig å utføre rutiner for sikkerhetsoppdateringer og sikkerhetskopiering manuelt. IT-avdelingen får bedre kontroll over administrasjonen av brukere og konfigurering og kan tilpasse tjenestene etter organisasjonens behov.

Med nettskytjenester får faktisk bedrifter ofte enda bedre kontroll over IT-budsjettet.

Ettersom Office 365 kan kjøres i nettskyen, krever ikke løsningen like omfattende oppgraderingsprosesser som tradisjonelle programmer.

Organisasjonen trenger dermed ikke satse like mye på for eksempel ny infrastruktur, vedlikehold av kostbare datasenter og oppgraderte programvarelisenser. En annen fordel med Office 365 er at løsningen passer for mange organisasjonstyper, også mindre bedrifter som ikke alltid har ressurser til å opprettholde høy sikkerhet og redundans for de applikasjonene som brukes.

I Office 365 kjøres tjenestene innenfor et globalt nettverk med datasenter som inkluderer flere sikkerhetslover. Datasentrene finnes spredt ut i flere deler av verden og er helt redundante.

Office 365 møter også kravene for informasjonssikkerhet som gjelder for ISO 27001.

Ønsker du å vite mer om fordelene med Microsoft Office 365 og dens nettskytilkobling, hvilket abonnement som passer organisasjonen din best og hvordan du kommer i gang med pakken?

Ta kontakt med oss idag, så hjelper vi deg i gang.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger