Arbeidsplass

En erfaren printpartner

Med Dustin som partner får du ikke bare tilgang til et av markedets bredeste tilbud innen skrivere og skriverrekvisita. Dustin har også kompetanse til å finne en skreddersydd totalløsning for det utskriftsmiljøet du har.

Dustin samarbeider med alle store leverandører i bransjen, og du kan derfor være trygg på at du alltid får riktig produkt for dine spesifikke behov.

– Vi arbeider uavhengig av vare­merker og står dermed fritt til å finne den absolutt beste løsningen for nettopp din bedrift, sier Bendt Åge Fremstad, spesialist på skriver­løsninger hos Dustin Norge.

Digitalisering av skriverparken

Det er mange fordeler ved å optimalisere og digitalisere maskinparken, både for lommeboken og planeten. Bendt Åge Fremstad forteller at Dustin har fokus på sikker utskrift og tjenester som gjør at du får kontroll over leasingavtaler og rekvisita, noe som betyr færre utskrifter og mindre lagerhold. Han mener at bedrifter kan spare rundt 30 prosent i utskriftskostnader ved å samle innkjøpene sine hos Dustin.

Toner on Demand

– Vi har blant annet skapt tjenesten Toner on Demand, som automatisk forsyner skriverne dine med toner. Skriverne kommuniserer med rekvisitaavdelingen vår, og når tonernivået blir lavt, sender vi ny toner til deg. Dustin tilbyr også en arkivtjeneste der du får kontinuerlig oversikt over for eksempel leasingavtaler for multifunksjonsskrivere.

Et optimalisert utskriftsmiljø gir store effektivitetsforbedringer. Det er en av Dustins store kunder innen detaljhandel i Norge, Bunnpris, et godt eksempel på.

– Dustin har utstyrt Bunnpris’ hovedkontor og samtlige butikker med en kombinasjon av Canon- og OKI-skrivere.

Målet er at hvert vare­hus skal kunne skrive ut sitt eget markedsføringsmateriell. En stor kjede som Bunnpris sparer mye tid, penger og unødi­ge utskrifter på å ha en smart utskrifts- og programvareløsning i hver butikk i stedet for å bestille markedsmateriell fra hovedkontoret, sier Bendt Åge Fremstad.
Text: Atle Abelsen

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger