Arbeidsplass

En totalløsning for den digitale arbeidsplassen

I dag anses det som et konkurransefortrinn å kunne tilby medarbeiderne frihet, både når det gjelder arbeidsplass og verktøy. VMware Anywhere Workspace er en totalløsning for den digitale arbeidsplassen som garanterer sikkerhet, tilgjengelighet og produktivitet.

Da vi jobbet på kontoret, var det enkelte ting vi tok for gitt. Nettverket var sikkert, IT-avdelingen noen steg unna og alle kunne møtes i et konferanserom. Men hvor mange av oss har hatt hjemmebesøk av IT-avdelingen for å kontrollere at oppkoblingen er sikker? En av de viktigste oppgavene for dagens IT-avdeling er å finne en sikker løsning til det mobile kontoret uten at det går utover brukervennligheten.

- Det er en ny verden vi lever i, der man ikke lenger sitter på kontoret hele uken. Og vi ser at det vil fortsette slik fremover. En attraktiv arbeidsgiver må tilby frihet til å utføre fjernarbeid. Det må være enkelt å koble til møter, programmer og applikasjoner, sier Håkon Fosshaug, Manager Solution Engineering hos Carbon Black.

Tidligere har brukerne jobbet bak selskapets brannmurer og på kontorets Wi-Fi. Anywhere Workspace omfatter sikkerhet både på nettverk og enheter.

Håkon Fosshaug, Manager Solution Engineering hos Carbon Black.

Tilgang overalt

VMware Anywhere Workspace er en totalløsning for nettopp dette. Den inneholder ulike deler som til sammen løser behovene som er forbundet med den mobile arbeidsplassen, det vil si tilgjengelighet, sikkerhet og enkel administrasjon.

- Vi har samlet alle nødvendige verktøy for den digitale arbeidsplassen i en pakkeløsning. Valgfri sky, valgfri applikasjon, valgfritt sted. Hovedpoenget er at brukerne får tilgang til og kan jobbe problemfritt med sine programmer og applikasjoner hvor og når de vil, både fra iPad, Mac eller PC, sier Håkon Fosshaug.

Samme sikkerhet på hjemmekontoret

Samtidig krever høy tilgjengelighet og bruk av applikasjoner og tjenester fra hjemmekontoret et høyere sikkerhetsnivå, både når det gjelder nettverk og at brukeren er den han eller hun utgir seg for å være.

- Tidligere har brukerne jobbet bak selskapets brannmurer og på kontorets Wi-Fi. Anywhere Workspace omfatter sikkerhet både på nettverk og enheter. Det betyr at medarbeiderne får samme produktivitet og sikkerhet hjemme ved skrivebor-det som på kontoret, forklarer Håkon Fosshaug.

Neste generasjon antivirus

Anywhere Workspace sikrer sluttenhetene med neste generasjon antivirus fra VMware Carbon Black. Systemet overvåker hele tiden hva som foregår på enheten, og hvis det skulle finne et virus eller avvikende atferd, er ikke brukeren lenger i stand til å kjøre applikasjonene.

- Det oppdager ikke bare virus eller en skadelig fil, men kjenner også igjen hvordan en fil oppfører seg, for eksempel hvis den kobler seg opp mot en kinesisk nettside.

Sømløs administrasjon med Zero touch

VMware Anywhere Workspace gjør det også enkelt å administrere enheter og tilgangsrettigheter til nyansatte. Med Zero touch IT Provisioning kan den IT-ansvarlige sende en splitter ny datamaskin direkte fra fabrikken til brukeren. Forhåndsinstallert med riktige applikasjoner og klar til bruk.

- En av fordelene med Anywhere Workspace er skalerbarheten og at det er en totalløsning som gjør hverdagen enklere både for IT-avdelingen og brukerne.

Vil du vite mer om VMware anywhere workspace?

Send oss en e-post

Vil du vite mer om VMware anywhere workspace?

Send oss en e-post

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger