Arbeidsplass

Fem grunner til å velge Windows 10 Pro

Windows 10 Pro i kombinasjon med en ny PC gir nye muligheter for deg og din bedrift. Her er fem grunner til å ta skrittet og få et moderne operativsystem og en ny datamaskin.

1. Det supersikre sikkerhetssystemet

“Vi har hacket serveren din. Overfør 10.000 kroner i bitcoins i dag, ellers sprer vi sensitiv informasjon om bedriften din ...”. Ja, IT-angrep er dessverre vanlig - to av ti små bedrifter har en eller annen gang blitt utsatt. Med Windows 10 Pro kan du føle deg trygg på at du har det sikreste operativsystemet på markedet, et operativsystem som gjør det mye vanskeligere å hacke IT-miljøet ditt.

Windows 10 Pro kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner som brannmur og Internett-beskyttelse som beskytter mot virus, skadelig kode og trojanere.

2. Enklere pålogging med Windows Hello

Hånden på hjertet - hvor mange forskjellige PIN-koder og passord bruker du? Og hvor vanskelige er de egentlig å avsløre? Med den nye Windows Hello-funksjonen slipper du å huske koder og passord og kan åpne datamaskinen og kompatible applikasjoner med ekstra sikker biometrisk teknologi. Du kan velge mellom ansiktsgjenkjenning og fingeravtrykksskannere - begge metoder er betydelig sikrere enn PIN eller passord. I tillegg gjør det påloggingen omtrent tre ganger raskere.

Lettvint, litt kult - og mye tryggere.

3. Vanvittig kreativ med digital penn og papir

Den digitale verden kan noen ganger virke litt firkantet. Ingenting slår papir og penn når det gjelder å være kreativ? De moderne Windows 10 Pro-datamaskinene utfordrer nå den analoge måten å jobbe på - med berøringsskjermer og digitale penner.

Windows 10 Pro er kompatibel med flere forskjellige penner som tilbyr en rekke funksjoner. Pennene inneholder ikke blekk, men det føles slik. Den innovative og følsomme Windows Ink-teknologien gjør at pennen beveger seg like raskt som ideene dine.

Ta notater, naviger, tegn, lag skisser og rediger direkte på skjermen. Bare fantasien setter grenser for hvor produktiv og kreativ du kan være med en digital penn.

4. Total fleksibilitet

Hvem orker drasse på en fire kilos bærbar PC fra 2010? De moderne PC-ene veier under en kilo, noe som er bra for både ryggen og muligheten til å ta med PC-en dit du trenger den, så den er tilgjengelig når du trenger den. Med 20 timers batterilevetid trenger du heller ikke lete etter strømuttak når du er ute og reiser.

Med noen få enkle håndbevegelser kan du også gjøre den bærbare datamaskinen om til et nettbrett og bla fritt med fingeren eller en digital penn. Ikke så dumt hvis du har begrenset tid og plass. Kanskje på bussen, i sofaen, på gulvet - uansett hvor du er - send e-post, rediger og søk, hvor som helst, når som helst.

5. Den gode følelsen når alt bare funker

Det er bare å innse – det er gøy med nye, moderne dingser. Og hvis du har barn hjemme, vil en stilig, tynn bærbar PC med HD-, berørings- og infinity-skjerm imponere. Ikke minst når den også er rask.

Men først og fremst er det mindre trøbbel med en ny datamaskin og et moderne operativsystem som Windows 10 Pro. Du kan bruke tida på det du brenner for og føle deg sikker på at teknologien fungerer som den skal.

Finn din nye favoritt-PC med Windows 10 Pro.

Du har vel fått med deg at Microsoft det ikke lenger gir support til det 11 år gamle operativsystemet Windows 7? Derfor anbefaler vi at du bytter til Windows 10 Pro.