Arbeidsplass

Gjør hva du vil, hvor som helst

Hvis du tidligere hadde en jobbdatamaskin, en hjemmedatamaskin og et nettbrett, kan du nå bruke en og samme enhet til alt. Dette er noe som HP har oppnådd, og i sentrum står deres notebook.

- Vi vil at du skal gjøre hva du vil, fra hvor som helst. Du trenger ikke lenger å være på kontoret for å jobbe effektivt og sikkert. Du kan like gjerne jobbe fra kaféen, flyplassen eller hjemme, sier Anders Bo Forsdahl, Area Category Manager på HP.

Den store fordelen med å ha en enhet som kan gjøre mange ting, er at det blir mindre å ta med seg, men hvis datamaskinen skal følge med overalt, er det viktig at den er konstruert for formålet. HPs Elitebook-datamaskiner er bygget for et liv i bevegelse, med robuste aluminiums-chassis og batterier som med god margin takler en hel arbeidsdag.

- Andre funksjoner som skal hjelpe den mobile brukeren, er den lyssterke skjermen som er tydelig selv i dagslys, og tastaturet som har spesialtaster, for eksempel til Skype og skjermdeling. I tillegg er datamaskinene utstyrt slik at du skal kunne delta i videomøter uten hodetelefoner og ekstern mikrofon, og allikevel få god lydkvalitet, fortsetter Anders Bo Forsdahl.

Stort fokus på sikkerhet

Kunnskapen om at HPs datamaskiner ofte brukes utenfor kontoret, har også ført til et sterkt fokus på sikkerhet:

- I og med at vi lager vår egen bios, er vi alene om å kunne beskytte den mot virus og skadelig kode. En annen unik funksjon er det avanserte privatfilteret. Ved å trykke på en spesiell tast kan du ganske enkelt hindre den som sitter ved siden av deg, å se på skjermen, sier Anders Bo Forsdahl.

Docking med USB-C

Noe som mange etterstreber, er et rent og fint skrivebord. Overgangen til USB-C har betydd at den tradisjonelle dockingstasjonen noen ganger kan velges bort til fordel for en enkelt kabel mellom skjerm og datamaskin.

- I dag har vi innebygd dockingfunksjon i mange av våre skjermer. Dette betyr at du kan få strøm, kraft og bilde gjennom bare én kabel. Men vi har fortsatt en universell dockingstasjon for brukere med større behov når det gjelder oppløsning eller antall skjermer.

Samtidig åpner dokkens modulære design for nye muligheter:

- Du kan for eksempel sette på en lydmodul med full audio-kapasitet og noice cancelling teknologi for å få en enklere møteromsdocking - perfekt for små huddle rooms, avslutter Anders Bo Forsdahl.

Les også:

Klienthåndtering for det moderne kontoret
Pålitelige utskrifter når du trenger det
Klar for det nye arbeidslivet
Rydd opp i rotet
Nye muligheter med USB-C

Fokus

Anders Bo Forsdahl

Category Manager Office Printing Solutions på HP

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger