Arbeidsplass

Mobiltilbehøret for deg med kontoret i lomma

For deg som reiser mye i jobben din er det viktig å kunne lade alle enheter, både mobiltelefoner, nettbrett og datamaskiner samtidig. Med smarte produkter fra Dustins egne varemerker er du klar for alle dine kundebesøk og møter. Uansett hvor du er.

- Ta for eksempel ladestasjonen vår fra Cirafon. Den er såpass smart at den leser av nøyaktig hvilken spenning enheten din skal ha og lader deretter enheten. Dessuten er den praktisk og enkel å bruke, forklarer André Skoglund, Produktspesialist hos Private Label.

Før avreise

Antrekket er klart. Vesken er pakket. Detaljene i den siste Powerpointpresentasjonen er finpusset både en og to ganger. Plutselig innser du at hverken telefon, nettbrett eller datamaskin er ladet. Hva gjør du?

Med hjelp av Smart Power Station 10 x USB fra Cirafon får du 10 stk. USB-porter i en og samme ladestasjon. Lad alle enhetene samtidig.

- Pass på å lad hele familiens enheter når du først er i gang. Den flotte designen gjør at du får lyst til å ta den med på reisen, sier André.

Bak rattet

Når du vel har kommet i bilen, vil du forsikre deg om at du ikke går glipp av viktige samtaler fra kunder eller kollegaer. Og ikke minst vil du kunne lytte til dine nedlastede podkaster (selvsagt med arbeidsrelatert innhold) fra begynnelse til slutt, uten uønskede avbrudd.

At du kan ha smarttelefonen din tilgjengelig i hodehøyde gjør både arbeidet enklere og gir tryggere kjøring. Cirafon Magnetic Car Mount For Air Vent er en allsidig smarttelefon-holder som er kompatibel med samtlige smarttelefoner og som enkelt monteres i bilens lufteventil.

Telefonen festes i holderen ved hjelp av to selvheftende metallplater som du kan lime på. Like enkelt som telefonen festes i holderen, er det også å ta den ut. Magnetene påvirker heller ikke telefonens funksjoner.

Cirafon product in car

Med Cirafon Billaddare 2xUSB 2,4Amp + Micro USB-kabel 1m får du en praktisk USB-bil lader som er kompatibel med de fleste enheter og lar deg lade opptil to enheter samtidig. Tilkoble bare laderen til sigarettennere, så er du i gang.

- Laderen er utstyrt med beskyttelse mot både overoppheting og kortslutning som er et viktig sikkerhetsaspekt. Som kunde skal du ikke behøve å bekymre deg for om laderen blir for varm eller plutselig slutter å fungere, sier André.

Når du går fra bilen kan du ta med deg Cirafon Powerbank, en kraftig bærbar lader som gjør at du kan fortsette å arbeide uten avbrudd. Selv om du på en måte er mer eller mindre ubegrenset med en mobil i hånden, begrenses du før eller senere av batteritiden. Med denne bærbare laderen kan du lade mobilen din opptil tre ganger. De små LED-lysene viser hvor mye batteri som gjenstår for at du på en enkel måte skal vite når det er på tide å lade igjen. Oppladingen skjer via uttaket for Micro-USB og ledningen følger med i esken. Denne modellen har til og med en innebygget lommelykt.

Destinasjonen er nådd

Har du noensinne kastet deg ut i en spontan reise til utlandet og glemt å tenke på alle ulike varianter av kontaktuttak som finnes? Med Cirafon world adapter kan du stole på at du kan tilkoble enhetene dine til et hvilket som helst strømnett. Det kompakte og allsidige reiseadapteret er utstyrt med doble USB-tilkoblinger og tilkobles like enkelt til kontakter fra Europa, Storbritannia, USA, Japan, Australia og Kina.

- Det er bare å dra av sted. Jeg har alltid en Powerbank og et adapter med i kofferten, dermed vet jeg at jeg alltid kan jobbe og ikke minst være tilgjengelig, avslutter André.

Dustin har ett av markedets største utvalg av IT-produkter og tjenester. Dustin har også fem egne varemerker som kompletterer og utvider tilbudet ytterligere. Fokuset ligger på å tilby grundig testede og utvalgte produkter med raske og pålitelige leveranser. Produkter som ikke koster en formue. Blant varemerkene finner du i tillegg til Voxicon også Cirafon for PC- og mobiltelefontilbehør, Gilford for tonere og blekk, Prokord for installasjonsprodukter og Tranzip for lagring.

Fokus

André Skoglund

Produktspesialist hos Private Label

Les også:

Er det ikke på tide å få orden på bedriftens alle mobiltelefoner?

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger