Arbeidsplass

Møt det moderne kontorets krav

Stadig flere satser på et aktivitetsbasert kontormiljø som er tilpasset etter dagens mobile, dynamiske og samarbeidsrettete arbeidsmåte. For å nå hele veien frem til drømmearbeidsplassen trenger man likevel å møte en rekke utfordringer. Her tipser vi deg om hvordan du håndterer noen av dem.

Moderne kontor bygger i stor grad på standardiserte arbeidsplasser. Medarbeiderne skal kunne velge hvilken del av kontoret de setter seg i etter aktivitet. Har man behov for å arbeide konsentrert, setter man seg i et rolig og stille miljø, trenger man å snakke i telefonen går man til den delen av kontoret der dette er akseptabelt og dersom man vil diskutere noe med kollegaer setter man seg kanskje i loungen eller i et møterom.

Ergonomi

En utfordring med det moderne kontormiljøet er å sikre at ergonomien ikke settes til side. Det må være komfortabelt å arbeide aktivitetsbasert og det må finnes arbeidsplasser også for dem med spesielle behov av ulike slag. For å oppnå dette finnes det både produkter for faste arbeidsplasser og ulike mobile produkter.

Her har vi samlet noen av de ergonomiske produktene som støtter det moderne kontoret »
Dersom du trenger ytterligere hjelp er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.

Dokking

Mange brukere ønsker å kunne bruke ekstern(e) skjerm (er), tastatur og mus for å arbeide produktivt i hverdagen. Kombinasjonen er et mangfold av ulike enheter og standardiserte arbeidsplasser krever en godt fungerende dokking. Istedenfor de de gamle mekaniske dokkingløsningene som kunne skille seg ut, ikke bare mellom ulike produsenter, men også til og med mellom ulike modeller fra samme produsent, finnes det i dag universelle løsninger som utnytter USB3- eller Thunderbolt-teknologi.

Her har vi samlet noen av de dokkingløsningene som støtter ulike maskiner på samme arbeidsplass »
Dersom du trenger ytterligere hjelp er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.

Eksterne enheter

Det aktivitetsbaserte kontorets ulike deler gir ulike forutsetninger for arbeidet side de re tilpasset ulike arbeidsmåter. Samtidig avhenger den totale brukeropplevelsen som alltid også på hvilket tilbehør du bruker. I dag finnes det en rekke moderne tilbehør med smarte, intuitive funksjoner som kan forenkle hverdagen din betraktelig, alt fra Skype-tilpassede hodetelefoner, tastatur og mobile konferansesystem til smarte mus og presentasjoner.

Her har vi samlet et utvalg av eksterne enheter som støtter effektivt arbeid i det moderne kontoret »
Dersom du trenger ytterligere hjelp er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger