Arbeidsplass

Pålitelige utskrifter når du trenger det

Lukk øynene og forestill deg en arbeidsplass der skriveren bare fungerer og du ikke trenger å tenke på forbruksmateriell. Med HPs brukervennlige multifunksjonsskrivere og en serviceavtale, kan drømmen bli virkelighet.

Mange snakker om det papirløse kontoret, men ifølge Lars Esping, Category Manager Office Printing Solutions på HP, kommer vi ikke til å forlate det utskrevne arket i overskuelig fremtid.

– Jeg tror definitivt at utskriften kommer til å ha en plass i samfunnet vårt, men kanskje på andre betingelser enn i dag. Du har fakturaer som skal sendes, tekster som skal korrekturleses, materiell som skal distribueres, regnskap som skal lagres og ting som skal merkes.

Som et eksempel på sistnevnte, nevner Lars entreprenøren som åpner en butikk eller restaurant, og trenger å skrive ut menyer eller enklere plakater for å markere tilbudspriser.

– Da er tipset å velge et litt tykkere papir av god kvalitet. Det kan virkelig gjøre underverker.

Skann dokumenter med tegntolking

Den skrivermodellen som Lars Esping vanligvis anbefaler, er en multifunksjonsskriver som kan skrive ut i farger, kopiere, skanne og eventuelt sende telefaks. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang, er å pakke den ut, koble i kontakten og angi Wi-Fi-passordet.

For den som ønsker å digitalisere, kommer skanneren godt med, og akkurat skannerfunksjonen er noe som mange etterspør.

– Det er mange som ønsker å kunne legge en bunke papir i dokumentmateren, trykke på en knapp og få ut like mange filer – og det er en funksjon som finnes på mange av våre skrivere i dag.

Å skanne og arkivere er en utmerket måte å få kontroll over store mengder dokumenter. Ved å skanne med tegntolking, blir filene dessuten helt søkbare. På HPs Enterprise-modeller er funksjonen ofte innebygd i maskinvaren, men allerede i Pro-segmentet er teknologien tilgjengelig gjennom programvare som installeres på datamaskinen.

– Fordelen med OCR som det kalles, er at du kan søke etter et personnummer, nøkkelord eller navn og få opp alle dokumentene der det forekommer. Det er uvurderlig når du trenger å finne et bestemt dokument.

Det eneste du trenger å tenke på, er papiret

Skriveren skal fungere når du trenger det, og en god måte å slippe fremtidige problemer, er å sette opp en serviceløsning med levering av forbruksmateriell.

– Hvis du støter på problemer, vil du ha noen å ringe til, også etter at grunngarantien er utløpt etter ett år. I mange av de tilgjengelige serviceløsningene inngår det blekk eller toner, slik at det eneste du trenger å stå for selv er papiret, avslutter Lars Esping.

Les også:

Klienthåndtering for det moderne kontoret
Klar for det nye arbeidslivet
Rydd opp i rotet.
Nye muligheter med USB-C
Gjør hva du vil, hvor som helst

Fokus

Lars Esping

Category Manager Office Printing Solutions på HP

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger