Arbeidsplass

Perfekt lyd på jobben

Musikk liver opp selv de kjedeligste oppgavene og gir energi til arbeidsdagen. Med et par støyreduserende hodetelefoner kan du også stenge ut lyd fra omgivelsene og virkelig fokusere. Og på fredager kan du dra frem den trådløse høyttaleren for den rette helgefølelsen. Her er seks teknologitips som gir deg god lyd på jobben.

1. Sony WH-1000XM2

I toppskiktet blant støyreduserende hodetelefoner finner vi Sony WH-1000XM2, en videreutvikling av anerkjente MDR-1000X. Støyreduksjonen har gått fra bra til fantastisk. Nivåene kan justeres etter om du vil ha det helt stille eller høre litt mer fra omverden, for eksempel hvis du rusler rundt i byen og vil unngå å dulte borti folk. Batteritiden er opptil hele 38 timer og lyden styrer du enkelt med touchkontroll på siden av øretelefonene.

2. Motorola Sphere – det beste fra to verdener

Hvis du vil ha musikken din for deg selv, og i tillegg kunne spille noen valgte hits for kollegaer, er Motorola Sphere perfekt. Det er en rund bordhøytaler kombinert med et par in-ear hodetelefoner. Når du ikke bruker hodetelefonene sitter de på høyttaleren samtidig som de lader. Disse har 20 timers batteritid og kan enkelt legges sammen slik at du kan ha de i vesken eller jakkelommen. Motorola Sphere finnes i svart eller hvit.

3. Bose lar deg prate med assistenten

Bose Quiet Comfort har blitt bransjestandard for støyreduserende hodetelefoner, og den siste versjonen, Quiet Comfort 35 II, støtter også Apple sin Siri og Google Assistant. Trykk på play-knappen og ring noen med stemmekontroll eller spør hvor mange som bor i Kuala Lumpur. Quiet Comfort 35 II er også sammenleggbar, behagelig og stilren med en god bass for dem som liker det. Støyreduseringen har to nivåer og batteritiden er på omtrent 20 timer.

4. Koble av med Dash Pro

The Dash Pro fra Bragi er smarte trådløse in-ear hodetelefoner som fungerer både på kontoret og på joggeturen. Batteritiden gir 5 timer med musikk og 30 timer standby-tid. Du lader de enkelt ved å legge de i futteralet. The Dash Pro har så klart støyredusering, som dessuten kan brukes for å forsterke din hørsel.

5. UE BOOM 2 – en vitaminpille med lyd

UE Boom 2 er høyttaleren som ikke bare passer perfekt på kontoret, men som du også kan ta med på skogstur, hjemmefest eller på badeferie. Bluetooth med NFC gjør at du enkelt kobler den til din telefon og raskt kan nyte trådløs musikk eller podcasts. Du kan koble din UE Boom 2 med en lik versjon, eller med enten en UE Roll eller en UE Megaboom, for å spille samme låt i begge samtidig eller for å skape et stereopar. UE Boom 2 finnes i fem ulike fargekombinasjoner.

6. Lyd i alle rom med Onkyo NCP-302

I dag er multiromshøyttalere en veldig populær produktkategori, og selv om Sonos troner på toppen av markedet akkurat nå, finnes det flere interessante nykommere å følge med på. Onkyos høyttalere NCP-302 for eksempel. Dette er en stilren sak som støtter bluetooth, Spotify Connect, Chromecast Audio og flere andre strømmetjenester. Høyttaleren finnes både i svart og i tre-imitasjon. De diskrete diodene og den nedsenkede volumknappen bidrar til det elegante uttrykket.

Finn flere smarte tips for en bedre arbeidsplass her

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger