Arbeidsplass

Rydd opp i rotet

Mange av oss drømmer om et rent og ryddig skrivebord, uten ledninger, papir og unødvendige dingser. Med trådløst tilbehør og USB-C-funksjonalitet, ønsker Lenovo å hjelpe deg med å holde orden og finne fokus.

Hvordan den perfekte arbeidsplassen ser ut, kan være et spørsmål om smak, men Pasi Välimaa, løsningsspesialist i Lenovo, er nok ikke alene om å synes at et godt utgangspunkt er et rent og ryddig skrivebord:

- Jeg tror at man blir mer organisert hvis man holder det ryddig. Ikke bare på skrivebordet, men i alle henseender. Hvis det allerede ligger ting på bordet, tror jeg at det er lettere å begynne å legge andre ting der, og plutselig sitter man der i et eneste rot, sier Pasi Välimaa.

Nye muligheter med USB-C

Glem dokkingstasjoner og kabelfloker. Med dagens USB-C skjermer trenger du bare å trekke en USB-C kabel fra skjermen til laptopen din for å få strøm og overføre bilde, lyd og data.

- Kombinasjonen av en Thinkpad X1 Carbon og skjermen Thinkvision P32u er et drømmeoppsett. Da har du en ekstremt tynn og lett laptop og en stor 32-tommers skjerm som kan brukes til å kjøre flere applikasjoner ved siden av hverandre. Hvis du også bruker Lenovo Essential Wireless Combo med trådløst tastatur og mus, kommer du bare til å ha en ledning på hele skrivebordet, det vil si USB-C-kabelen mellom datamaskinen og skjermen, sier Pasi Välimaa.

Muligheten til å koble skjermen med USB-C er ikke bare begrenset til toppmodellene. Du kan oppnå de samme resultatene med Thinkpad T480s og 27-tommeren Thinkvision P27H eller inngangsmodellen L480 og skjermen T24m.

- Det du får når du betaler mer, er en tynnere og lettere enhet, som selvsagt er en fordel når du tar med deg datamaskinen på kundemøter eller jobber fra andre steder enn kontoret. Da vil USB-C standarden også være til nytte, siden du for eksempel ikke trenger å ta med separate ladere til datamaskinen og mobiltelefonen, fortsetter Pasi Välimaa.

Det papirløse kontoret

Med ledningene vekk fra pulten, er det på tide å begynne å tenke på papirhaugene, og også her ser Pasi at den nye teknologien kan være til hjelp:

- Med alle de digitale hjelpemidlene på PCen trenger du egentlig ikke penn, papir og post-it-lapper. Hvis du liker å notere for hånd, har du alternativet Lenovo X1 Yoga som kan vendes rundt og brukes med den medfølgende pennen. Avhengig av hvordan du har jobbet før, kreves det en viss omstilling for å gjøre alt digitalt i stedet, men i det lange løp tror jeg det er dit vi er på vei, avslutter Pasi Välimaa.

Les også:

Klienthåndtering for det moderne kontoret
Pålitelige utskrifter når du trenger det
Klar for det nye arbeidslivet
Nye muligheter med USB-C
Gjør hva du vil, hvor som helst

Fokus

Pasi Välimaa

Løsningsspesialist i Lenovo


Windows 10 means business

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger