Arbeidsplass

Smart lagring i skyen med Microsoft OneDrive

I Microsoft OneDrive får du hele 1 TB lagringsplass i skyen. Enkelt, sikkert og smart. Her forteller vi mer om hvorfor din bedrift burde bruke Microsoft OneDrive.

Tiden er forbi da du måtte stri med full harddisk eller utallige USB-minnepinner som du risikerte å miste. I dag er den smarteste lagringen i skyen, nærmere bestemt i Microsoft OneDrive.

Du får hele 1 TB (terabyte) lagring i OneDrive-appen, som er en del av Microsoft 365 Business Standard-abonnementet. 1 TB tilsvarer omtrent 500 timer HD-film eller 6,5 millioner (!) dokumentsider i for eksempel Word.

Smidig samarbeid

Du kan automatisk sikkerhetskopiere og synkronisere viktige mapper, stasjonære maskiner, dokumenter og bilder fra datamaskinen din til Microsoft OneDrive. De er da beskyttet.

Samtidig kan du få tilgang til alt fra alle enhetene dine så lenge du har internett, og da har du alltid med deg de viktigste filene dine. Slutt på at presentasjoner blir glemt igjen på kontoret med andre ord.

Når du har filene dine i Microsoft OneDrive, kan du også dele dem med andre, styre hvem som kan se eller redigere dem, og jobbe sammen med andre i filene samtidig. På denne måten kan du og kollegene samarbeide trygt i skyen.

Et personlig hvelv

Har bedriften din ekstra sensitive filer? Slapp av, det personlige hvelvet er en spesiell mappe i Microsoft OneDrive som er beskyttet av et ekstra lag med sikkerhet, mens du fremdeles har tilgang til innholdet fra hvor som helst.

Du blir guidet gjennom konfigurasjonen av ditt personlige hvelv med en sikker autentiseringsmetode eller to-trinns identitetsbekreftelse, for eksempel med fingeravtrykk, ansiktsgjengjenning eller PIN-kode. De låste filene i det personlige hvelvet får da et ekstra sikkerhetsnivå, slik at de er beskyttet hvis noen får tilgang til kontoen eller enheten din.

Bra for miljøet og for økonomien

Når din bedrift flytter lagring til skyen, trenger du ikke kjøpe eller oppdatere dine egne servere, som ellers ville tatt mye plass.

Å dele servere med andre betyr nesten alltid lavere kostnader ettersom serverne utnyttes mer effektivt. Material- og energiforbruket synker også, noe som er bra for miljøet. I tillegg betyr skylagring nesten alltid lavere kostnader, ettersom serverne brukes mer effektivt, samtidig som det reduserer behovet for alarmtjenester og annen sikkerhet.

Kjøp et abonnement på Microsoft 365 Business Standard allerede i dag

Til produktet

Sist oppdatert: 2 desember 2022

Tagger