Arbeidsplass

Større flate – større muligheter

Philips Ultra Wide-serien gir en ekte "to i én"-opplevelse. Kombinasjonen av doble og enkle skjermer gir fordeler som i mange tilfeller overgår brukeropplevelsen for begge alternativene. Med Ultra Wide får du en stor skjerm, imponerende bildekvalitet og fokus på brukervennlighet.

Har man først vent seg til en utvidet arbeidsflate, blir det vanskelig å bare skulle bruke én skjerm igjen. Et dobbelt sett med skjermer kan imidlertid medføre begrensninger for enkelte brukere. Løsningen: skjermer i Ultra Wide-klassen som er spesielt beregnet for å gi en "to-i-én"-opplevelse. Ultra Wide gir brukeren det beste av begge verdener ved å levere samme ettertraktede arbeidsflate i en sømløs skjerm.

- Et UltraWide-display er helt sømløst, og du slipper dermed skjøter og andre små irritasjonsmomenter som man vanligvis opplever med doble skjermer, forteller Frank Olsson, nordisk salgssjef for Philips dataskjermer.

Enten du jobber i store Excel-ark, gransker flere nyhetsfeeder eller balanserer parallelle vinduer, bidrar Ultra Wide med en stor arbeidsflate som forenkler arbeidet vesentlig.

/

Slik velger du riktig UltraWide

Philips har flere skjermer i Ultra Wide-klassen, både rette og buede. Størrelsesmessig ligger skjermene mellom 34" og 49", med oppløsninger i WFHD (2560x1080p), UHD (3840x2160p) og opptil Dual QHD (5120x1440p), som dessuten har imponerende fargedybde og rik kontrast. Den høye bildekvaliteten kombinert med den store skjermflaten gir usedvanlig stor detaljrikdom.

- Første gang man setter seg foran en 499P9H, kan man ikke la være å bli skikkelig imponert. Man får en fantastisk detaljrik opplevelse som er unik for Ultra Wide-klassen, forteller Frank.

En bedre brukeropplevelse

Flere Ultra Wide-skjermer fra Philips er dessuten utstyrt med USB-C-tilkobling. Det er mange fordeler med USB-C, siden det dels hindrer kabelrot, øker overføringshastigheten og forvandler skjermen til et knutepunkt for alle tilbehør. Ytterligere en innovasjon er at flere av skjermene tilbyr smarte løsninger som for eksempel 346P1CRH, har (1080p 5MP) webkamera med støydemping for krystallklar kommunikasjon samt synkronisering med Windows Hello for enkel innlogging og økt sikkerhet.

- Det er mange fordeler med Ultra Wide, og når vi snakker med kundene våre, ser vi stadig flere. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Ultra Wide allerede nå er blitt den nye standarden, sier Frank.

Philips-skjermer i Ultra Wide-klassen er utformet med tanke på å gi en behagelig og skånsom brukeropplevelse, særlig under lengre arbeidsøkter. Skjermene kan justeres, vinkles og tilpasses etter behov. Resultatet blir en løsning som ikke bare gjør deg effektiv i jobben, men som legger listen for hva en god brukeropplevelse innebærer.

Se produktene

Sist oppdatert: 29 november 2022

Tagger