Arbeidsplass

Support, drift og sikkerhet – Cloud Client løser dine IT-utfordringer

Uten fungerende IT-systemer stopper virksomheten for de fleste bedrifter i dag. Med Dustins tjeneste Cloud Client får du velfungerende systemer av maskinvare og programvare, og hjelp av ledende ekspertise. Vi tar hånd om din IT – du slipper trøbbel.

Små og mellomstore bedrifter har ofte annet å tenke på enn å optimere sine IT-systemer. For dem tilbyr vi Cloud Client – en helhetlig løsning som kombinerer pakkene Klient som tjeneste og Office 365 med tjeneste til en mobil IT-løsning der Dustins eksperter tar seg av alle drifts- og sikkerhetsspørsmål.

– Vi overvåker proaktivt ytelse og sikkerhet, samt oppdaterer programvare og andre grunnleggende applikasjoner for at din PC skal fungere optimalt. Vår jobb er å identifisere og løse IT-problemer hos kundens klienter før de når brukeren, forklarer Ewa Groppfeldt som er produktsjef for Cloud Client.

Tjenesten kan kjøres på all moderne PC-maskinvare, men om maskinparken trenger oppdatering kan Dustin hjelpe til med det også. I tjenesten inngår drift av klienter, support, oppdateringer, samt kontinuerlig overvåkning av systemene.

– Det følger også med et antivirusprogram, og vi sørger for at det alltid er aktivt og oppdatert pluss at vi overvåker inntrenging. Dette er et stort løft for mange bedrifter som ikke har muligheten til å selv gi IT-sikkerheten den oppmerksomheten de egentlig trenger, sier Ewa Groppfeldt.

En viktig del av tjenesten er brukersupporten, som er ubegrenset. Vår servicedesk svarer i løpet av to minutter på telefonen. Man kan også velge å sende mail eller starte et et supportmøte direkte fra en toolbar på skjermen.

– Det er brukersupport på brukernes vilkår som inngår i pakken. Du får ringe så mye du vil, med alle spørsmål du måtte ha. Hvorfor går det ikke an å skrive ut på printeren? Hvordan starter man et Skype-møte? Hvordan bytter man signatur i Outlook? Hvorfor får jeg ikke koblet til wifi? Hva som helst.

I tjenesten inngår det også en tydelig månedsrapport med grafer og bilder over helsestatusen til hele bedriftens klientpark. Der kan man også se om det finnes noen potensielle sikkerhetshull, om noe maskinvare trenger oppdatering, hvilket antivirus som brukes, hvor mange supportsamtaler man har hatt og alt annet du trenger å vite om ditt IT-miljø.

– Og best av alt: Du betaler kun for de aktive brukerne du har. Du trenger altså ikke uro deg for at dere kanskje kommer til å nedskalere om et halvt år. Blir det færre, så betaler du for færre, sier Ewa Groppfeldt.

Dette er Cloud Client:

Drift

Våre løsninger for teknologi, drift, sikkerhet og oppdateringer gir best mulig klientmiljø.

Skybasert Office 365

Vi sørger for at du kan jobbe med Office hvor du vil, når du vil og på hvilken enhet du vil.

Overvåkning

Fjernovervåkning og proaktiv retting av feil sørger for at systemet fungerer knirkefritt. Månedlig oppdatering om IT-miljøets helsetilstand.

Support

Tilgang til Dustins nordiske servicedesk med en av markedets mest avanserte supportløsninger – via telefon, mail eller direkte på skjermen.

Tekst: Sam Sundberg

Les mere: IT som tjeneste lar deg fokusere på kjernevirksomheten eller gå inn her og les mer om tjenesten.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger