Arbeidsplass

Teknologier som tilrettelegger for læring

Dustin tilbyr et bredt utvalg av programvare beregnet for skoler. Sammen med Microsoft tilbyr vi systemer og tjenester som fokuserer på å legge til rette for både lærere og elever.

Verktøy beregnet for skoler

Dustin kan hjelpe deg med å velge produktene som dekker dine behov best. Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for deg. Nedenfor kan du se vårt tilbud til utdanningssektoren:

Enkel enhets- og applikasjonsadministrasjon – Microsoft Intune

Med Microsoft Intune kan lærere og andre i utdanningssektoren styre mobiltelefoner, bærbare PC-er og nettbrett.

Intune/tilpasset organisasjonens behov

Regler, innstillinger og konfigurering som gir et trygt elevmiljø. Lærere og andre administratorer kan for eksempel angi krav til passord og PIN-kode, opprette en VPN-tilkobling, konfigurere trusselbeskyttelse med mer. Om nødvendig kan du se rapporter om brukere, enheter og appsamsvar. Med Microsoft Intune kan du kort sagt administrere enheter på bakgrunn av dine og organisasjonens behov.

Databeskyttelse

For å overholde lokale lover og regler kan Microsoft Intune sørge for at enheter er i samsvar med skolens standarder for IT-sikkerhet og IT-helse. Du kan styre applikasjoner, for eksempel for å hindre at e-post blir sendt til personer utenfor organisasjonen. Dessuten kan du foreta en selektiv sletting ved å fjerne kun organisasjonsdata fra apper. Videre er det enkelt å fjerne organisasjonsdata hvis en enhet kommer på avveie, blir stjålet eller ikke er i bruk lenger.

På din personlige enhet beskytter Microsoft Intune organisasjonsdataene ved å isolere dem fra alle personopplysninger. Det betyr at Intune gjør det mulig for brukere i organisasjonen å benytte sine egne enheter i skole- eller jobbsammenheng.

Med Microsoft Intune kan du føle deg trygg på at enheter og apper som brukes, er i samsvar med sikkerhetskravene. (Gjennom Policyer for beskyttelse av apper kan du for eksempel sikre tilgang på personlige enheter ved å begrense handlinger som brukerne kan utføre, blant annet å kopiere og lime inn, lagre og vise.

Kompatibelt med Microsoft 365

Microsoft Intune er sømløst integrert med Microsoft 365-pakken. Du kan for eksempel distribuere Microsoft Teams, OneNote og andre Microsoft 365-apper til enheter som bruker Microsoft Intune. Denne funksjonen gjør at brukerne kan være produktive på alle enhetene sine, samtidig som informasjon knyttet til organisasjonen er beskyttet av de opprettede policyene.

lærere diskuterer

Windows Autopilot – for sikker distribusjon av enheter

Windows Autopilot er det riktige verktøyet for å forenkle distribusjon og administrasjon av nye PC-er med Windows 10 og 11. Med Autopilot kan du distribuere enheter som er optimalisert for hybridarbeid på en sikker og enkel måte.

Mulighet for ikke-manuell administrasjon

Autopilot gjør at IT-avdelingen kan slette innhold, tilbakestille eller gjenopprette enheter uten å ha den fysiske enheten for hånden. Innstillinger og konfigureringer kan også administreres og sendes gjennom Microsoft Intune. Nye enheter trenger ikke å bli manuelt avildet eller konfigurert før de leveres til sluttbrukerne. Maskinvareforhandleren kan sende dem direkte til sluttbrukeren. Med Windows Autopilot er det dessuten enkelt for sluttbrukeren å konfigurere nye enheter uten å måtte involvere IT-avdelingen.

Arbeidsprosesser uten forsinkelser

Med Autopilot kan du klargjøre og distribuere den nyeste versjonen av Windows 10 og 11 til eksisterende enheter med installerte apper og synkroniserte profiler, uten forsinkelser i arbeidsprosessene.

Ny bruker – ikke noe problem

Når enheten får en ny bruker, er det enkelt å slette personlige filer, apper og innstillinger, og bruke enhetens opprinnelige innstillinger på nytt. Samtidig som enheten beholder sin identitet i Azure AD.

Klar til bruk med bare noen få steg

  1. På med strømmen, klar til bruk. Autopilot er konfigurert fra første oppstart.

  2. Åpne esken, slå på strømmen og la Autopilot gjøre resten

  3. Automatisk koblet til Azure Active Directory og Microsoft 365. Husker innstillingene dine og beholder dataene.

lærere diskuterer

End Point Manager – for en enkel reise i skyen

Gjennom Microsoft End Point Manager kan medarbeiderne distribuere og administrere alle brukere, apper og endepunktenheter uten å måtte jobbe fysisk på selve enheten.

Tilpasset Windows 11

End Point Manager gir omfattende muligheter for administrasjon av Windows 11. I tillegg er automatisert klargjøring, konfigureringsadministrasjon og programvareoppdatering enklere for alle endepunkter.

Microsoft Zero Trust-teknologi beskytter filene dine

Filene er tilgjengelige overalt der brukeren logger på, og er beskyttet av Microsoft Zero Trust-teknologi med unike funksjoner.

Maksimal avkastning på investert kapital

Du kan dra nytte av eksisterende investeringer for å integrere enheter, og gjøre det raskere og enklere å logge på Microsoft 365 og jobbe med eksisterende filer.

Endpoint Manager støtter Windows, MacOS, Android og iOS-enheter.Ifølge studien Forrester Total Economic Impact™ av Microsoft Endpoint Manager fikk organisasjoner i gjennomsnitt 278 prosent avkastning på investeringen. I tillegg viste studien at systemet kan hindre tap av data, bidra til brukersamsvar og beskytte sensitive data. (Microsoft.com)

Kontakt oss på e-post [email protected] dersom dette virker interessant for din skole, idrettslag og/eller lokalsamfunn.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger