Arbeidsplass

Trendrapport: Cloud

I den digitale verden er mer eller mindre alt tilkoblet skyen. Spørsmålet er ikke lengre om bedrifter skal overføre hele eller deler av sin IT til skyen, men i hvilken grad. Hvordan skal din bedrifts sky-konfigurasjon se ut og hva skal overlates til samarbeidspartnere? Ta en titt på trendrapporten vår Cloud og lær deg mer.

Skybasert databehandling er levering av datatjenester - inkludert servere, datalagring, databaser, nettverk, programvare, program, analyse - via internett, noe som gir deg storbedrift-fordeler og raskere tilgang til fleksible systemressurser. Betal kun for de skytjenestene du bruker og reduser driftskostnadene dine. Bruk infrastrukturen mer effektivt og tilpass den i takt med bedriftens utvikling.

Dersom bedriften ikke har dedikerte ressurser for å overvåke sky-konfigurasjoner - dyptgående juridiske vilkår, kompatibilitet med GDPR sikkerhetskopiering, support ved avbrudd eller driftsproblemer, eller faktisk utnyttet kapasitet - innebærer en å diskutere med store fordeler. Med regelmessig tilsyn sørger du også for at bedriften har den best tenkbare sky-konfigurasjonen når det gjelder sikkerhet, lovgivning og økonomi.

Det har oppstått et marked med en ny type IT-partnere som tilbyr tilpassede hybrid-skyløsninger som inkluderer både rådgiving, drift og vedlikehold.

– Janus Døssing, Dustin.

Last ned trendrapporten vår og les mer om det siste innen sky-løsninger