Arbeidsplass

Trendrapport: Collaboration

En verdensomspennende utvikling er i gang med pådriv fra de yngre generasjonene. Før var kunnskap det samme som makt og ble sparsommelig delt. Yngre generasjoner er mer søkende og deler aktivt kunnskap og informasjon. Med riktig tjeneste og digitale verktøy, kan du synliggjøre både kunnskaper og kompetanser i hele bedriften.

Milennials og Generation Z har et helt annet forhold til kunnskap enn tidligere generasjoner. Det pågår en form for demokratisering av kunnskap som også speiler seg i bedriftens IT-verktøy og prosesser. Når kunnskapen blir mer synlig blir den samtidig også mer verdifull siden flere får glede av den.

Graden av team og samarbeid kommer bare til å øke i takt med stadig større krav på rask og effektiv problemløsing. Riktig verktøy skaper forutsetninger for samarbeid og fører til tydeligere og mer effektiv kommunikasjon. I tillegg sparer det tid og penger på reiser.

Å sentralisere bedriftens data fører også til at bedriften blir mindre sårbar når en medarbeider forlater dem. Dessuten kan nye medarbeidere raskt læres opp siden kunnskapen blir gjort lett tilgjengelig og søkbar.

Forrester undersøkte flere hundre Microsoft-kunder i syv land som alle hadde implementert de nyeste Office 365-plattformene. Kundene hadde en gjennomsnittlig avkastning på 112 prosent over 3 år.

– Microsoft.

Last ned trendrapporten vår og les mer om det siste innen digitalt samarbeid

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger