Arbeidsplass

Trendrapport: Workplace

De nye generasjonenes inntog på arbeidsmarkedet og en akselererende teknologisk utvikling rundt i verden. Det stiller også større krav på IT-avdelinger og de verktøy som forventes å kunne støtte fremtiden som allerede er her. Ta en titt på trendrapporten vår Workplace og lær deg mer om framtidens arbeidsplass.

I 2025 vil Milennials utgjøre 75 prosent av den globale arbeidskraften, tett etterfulgt av Generation Z. To tredjedeler av alle Milennials ønsker å kunne arbeide på distanse og selv bestemme når og hvor de arbeider. Det er ikke bare et spørsmål om livsstil, det handler like mye om å opprettholde en balanse mellom arbeid og privatliv.

Samtidig viser analyser at antall enheter per medarbeider kommer til å stige med 400 prosent i løpet av de nærmeste fire årene. Det krever at IT-avdelingen kan sikre trygg og enkel håndtering av alle enhetene som gjør det mulig for ansatte å være effektive, fleksible og kreative.

Kundene våre trenger en forretningsrådgiver som diskuterer med dem istedenfor å fortelle om teknologi, bits og bytes. De vil at vi hjelper dem få mer verdi ut av sin IT.

– Jesper Jensen, Dustin.

Last ned trendrapporten vår og lær deg mer om hvordan du:

  • reagerer raskt på forandringer i markedet og forutser behov
  • kobler sammen mennesker og teknologi for å skape innovasjon
  • får tilgang til dyp innsikt som grunnlag for strategiske avgjørelser
  • inspirerer til en kultur som muliggjør samarbeid og løpende feedback
  • støtter medarbeiderne i å finne en balanse mellom arbeid og privatliv.