Arbeidsplass

Verktøy for moderne samarbeid

Ved å kombinere sin kunnskap om dataskjermer med erfaringen sin fra PC-markedet, har Dell skapt produkter for den moderne samarbeidsflaten. Det er et sted der folk kan møtes, utveksle ideer og vokse sammen.

Å kunne gi mennesker de verktøyene som trengs for å være produktive har blitt en konkurransefordel når bedrifter konkurrerer om de beste talentene fra universitetene. En generasjon som har vokst opp med touchgrensesnitt og berøringsskjermer, forventer seg de samme digitale fremskrittene på arbeidsplassen.

Som en av verdens største produsenter av skjermer, har Dell bygget opp en enorm kunnskap om hvordan man med moderne teknologi og innovasjon kan hjelpe mennesker med å bli mer produktive og nå sitt fulle potensiale i arbeidet sitt.

– Å kunne gi mennesker de verktøyene som trengs for å være produktive har blitt en konkurransefordel når bedrifter konkurrerer om de beste talentene fra universitetene. En generasjon som har vokst opp med touchgrensesnitt og berøringsskjermer, forventer seg de samme digitale fremskrittene på arbeidsplassen, sier Omar Berrada, produktspesialist hos Dell.

Veien mot mer effektive arbeidsplasser

Som produktspesialist hjelper Omar bedrifter med å bygge mer effektive arbeidsplasser. I verktøykassen sin har han et produktsortiment som er utviklet med hensyn til velvære, produktivitet og ytelse.

– God ergonomi med heve- og senkbare skjermer og “Comfort view” som filtrerer vekk mye av det blå lyset, gir brukerne en bedre opplevelse. Dokkingstasjoner og teknologi som lar dem tilkoble så mange skjermer de trenger, gjør dem mer produktive, sier Omar.

Interaktive konferanseroms-skjermer for alle rom

Et annet område som får stadig mer betydning, er samarbeid og hvilke verktøy vi bruker for å interagere med hverandre. Omar ser Dells interaktive konferanseroms-skjermer som det perfekte ekteskapet mellom selskapets dataskjermkunnskaper og deres lange historie som datamaskinprodusent.

– Istedenfor å bruke innebygget programvare i konferanseroms-skjermene våre, utgjør skjermens hjerte og hjerne av en datamaskin som kan skiftes ut eller oppgraderes ved behov. Kombinert med 4K-oppløsning har du et fremtidssikkert produkt som kan brukes i mange år fremover.

I dag tilbyr Dell konferanseroms skjermer fra 43 tommer opptil 86 tommer. Hvilken størrelse og hvilke funksjoner du trenger, avhenger av størrelsen på rommet og hva det skal brukes til.

– For presentasjoner trenger du kanskje ikke en touch-skjerm, men for samarbeid vil du ha en stor skjerm som kan brukes som digital whiteboardtavle og deles opp i flere vindu. Trenger du å ha videomøter, trenger du et system for det, sier Omar.

En fordel med Dells konferanseroms-skjermer er at de er plattformuavhengige. Det betyr at de er kompatible med både maskinvare og programvare fra andre produsenter. Når deltakerne skal tilkoble sine datamaskiner, kan opptil fire personer tilkoble trådløst med Intel Unite, eller med produktet ScreenBeam.

– Uansett hvilken løsning du velger, vil du få en effektiv og svært sikker løsning som fungerer godt, sier Omar.

Tre års garanti med en erstatningsenhet neste arbeidsdag.

Jo mer sentral skjermen blir, desto viktigere er det at den finnes der og at den fungerer. For konferanseskjermer og vanlige skjermer, er grunngarantien tre år med avansert utbytte som kan forlenges til fem år.

– Vanligvis kommer produsenten ut dagen etter at du har rapportert ett problem. Dersom de ikke kan fikse feilen på stedet, sendes skjermen bort. I verste fall kan det bety at du ikke kan bruke konferanserommet på flere uker. Dersom vi ikke kan løse problemet over telefon samme dag, sender vi en erstatningsenhet neste arbeidsdag. Det betyr at vi tilbyr full beskyttelse for våre kunders investering.

Forutsetninger for å vokse sammen

At unge som kommer inn på arbeidsmarkedet i dag forventer seg moderne samarbeidsverktøy, er en selvfølge. Andre kan trenge en dytt i riktig retning.

Med rett verktøy kan bedriften hjelpe sine ansatte til å få frem sitt fulle potensiale, med uproblematisk samarbeid og vokse sammen.

– Det handler om hvordan bedriften presenterer nye arbeidsmetoder og leder sine ansatte i den nye måten å arbeide på. Når vi ser hvordan ny teknologi kan gjøre oss mer produktive, kommer vi til å ønske å bruke den, sier Omar og avslutter:

– Med rett verktøy kan bedriften hjelpe sine ansatte til å få frem sitt fulle potensiale, med uproblematisk samarbeid og vokse sammen.

Omar Berrada

Omar Berrada, produktspesialist hos Dell

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger