Chrome OS logo

Dustins ChromeOS-opplevelse: Prøv den digitale arbeidsplassen

Sett den digitale arbeidsplassen på prøve

Nysgjerrig på hva ChromeOS kan gjøre for organisasjonen din? Prøv det ut. Gjennom Dustins ChromeOS-opplevelse kan organisasjoner oppleve ChromeOS i tre uker på fire enheter med veiledning fra en Dustin-konsulent. Gjennom interaktive øvelser kan du oppleve alle fordelene. Registrer deg i dag.

Dustins ChromeOS-opplevelse

I dag må nesten alle organisasjoner forholde seg til behandling av store datamengder hver dag. Derfor er det viktig at IT-infrastrukturen er organisert på en effektiv måte. Da må du være sikker på at du bruker et trygt system som er enkelt å administrere, raskt å sette i drift og helst også energieffektivt.

Disse egenskapene gir deg trygghet til å jobbe uten bekymringer, alltid og overalt, vel vitende om at IT-infrastrukturen din er godt ivaretatt. Og det gir deg mer tid til å fokusere på kjernen av organisasjonens forretninger.

Overlegen sikkerhet – ingen løsepengevirusangrep noensinne

ChromeOS-operativsystemet er designet for å beskytte brukere og data mot angrep fra løsepengevirus, skadelig programvare og phishing-angrep. Det har for eksempel aldri vært noe løsepengevirusangrep på ChromeOS-operativsystemet. Det er overlegen sikkerhet. Hvordan forblir operativsystemet så sikkert? Det er til dels på grunn av følgende:

  • Aktiv trusselbeskyttelse motvirker eksterne angrep og ansattes uaktsomhet. Takket være det skrivebeskyttede operativsystemet, bekreftet oppstart og blokkering for kjørbare filer trenger du ingen antivirusprogramvare i tillegg.
  • Med skybaserte Google Administrasjonskonsoll kan IT-avdelingen godkjenne eller blokkere apper og utvidelser, fjerndeaktivere eller fjernslette mistede eller stjålne enheter samt administrere avanserte sikkerhetsvalg for å beskytte alle enhetene i organisasjonen.
  • Hver fjerde uke blir oppdateringer automatisk installert i bakgrunnen, slik at du hele tiden er beskyttet mot nye og mer sofistikerte trusler.

Økonomiske besparelser? Garantert.

Du kan selvsagt spare penger ved å bruke enheten din lenger. Men du sparer også penger når det kreves mindre tid og administrering for å opprettholde et optimalt IT-miljø. Det går lynraskt å rulle ut ChromeOS, så disse to tingene går hånd i hånd.* Du får rullet ut enheter 76 % raskere enn sammenlignbare modeller som bruker et annet operativsystem. I tillegg er alle enhetene enkle for IT-avdelingen å fjernadministrere. Med ChromeOS er du oppe og går på seks minutter ved første installasjon, noe som fører til mye lavere nedetid enn på andre operativsystemer. Og siden ChromeOS installerer oppdateringer i bakgrunnen, trenger du aldri å vente på essensielle oppdateringer. Chromebook-enheter er også 46 % mer energieffektive enn andre sammenlignbare enheter. Alle disse momentene betyr at du kan spare opptil 350 euro per enhet.

Det miljøvennlige valget

Bærekraftsmål står ikke lenger på sidelinjen – nå er de inne på topp ti blant de viktigste bedriftstrendene. Med tanke på bærekraft er IT også et av områdene hvor du kan gjøre miljøbevisste grep. Globalt står alle enheter for 1 % av det totale karbonutslippet. Her kan du spare inn, for eksempel ved å bruke enheter lenger eller ved å bruke mer energieffektive enheter. ChromeOS-enheter er et logisk valg, siden de er 46 % mer energieffektive enn sammenlignbare enheter, og de har også lengre livssyklus.

Eldre og moderne apper i perfekt harmoni

Har du ikke alle de viktigste bedriftsprogrammene dine i skyen ennå? Ikke noe problem. Takket være integrering med de populære virtualiseringsleverandørene Citrix og VMWare kan du kombinere kraften til ChromeOS med både moderne og eldre programmer.

Chrome OS logo

Et mangfold av fordeler

ChromeOS-enheter finnes i mange ulike prisklasser, og av den grunn kan de være billigere enn enheter med andre operativsystemer. Men når vi snakker om lavere kostnader for bedrifter, handler de virkelige besparelsene om mer enn kjøp eller bruk av enhetene. Forbedring av driftseffektiviteten er også en måte å senke kostnadene på. Så hva om vi fortalte deg at det finnes en bærbar datamaskin som hjelper deg med det?

Hva om du hørte om en bærbar datamaskin som

  • er 76 % raskere å implementere enn de nåværende enhetene dine?
  • sparer tre timer i uken i nedetid – per enhet?
  • bruker 46 % mindre strøm enn sammenlignbare enheter?
  • kan spare deg for 350 euro gjennom smarte oppdateringer, bedre sikkerhet og besparelser knyttet til eldre teknologi?

Er det en enhet du kunne tenkt deg å bruke i organisasjonen din? Dette er faktisk noen av fordelene ChromeOS kan gi deg.

Vil du få oppleve disse fordelene selv i tre uker?

Bare kontakt ChromeOS-spesialistene våre angående Dustins ChromeOS-opplevelse.

Våre anbefalte Chromebooks