Chrome OS logo

Jumpstart med ChromeOS

Oppdag Jumpstart-programmet

Sammen med Google hjelper vi deg med å løfte organisasjonen din til nye høyder – enten det er med ChromeOS, Chrome-nettleseren eller ChromeOS-enheter. Med vår Chrome-ekspertise kan vi hjelpe deg med å utnytte det fullstendige forretningspotensialet i ChromeOS-plattformen. Overgangen fra den nåværende IT-infrastrukturen din til ChromeOS-plattformen kan være innviklet. Det er derfor vi har utviklet Jumpstart-programmet.

Program på seks trinn

Jumpstart-programmet kan skreddersys for enhver organisasjon, fra utdanningsinstitusjoner og SMB-er til store, kommersielle organisasjoner. Vi hjelper deg med å integrere ChromeOS-plattformen i organisasjonen din på seks trinn – fra implementering til videreutvikling og brukerstøtte.

På slutten av dette programmet kommer du til å ha et komplett gjennomførbarhetsbevis. Slik gjør vi overgangen til Chrome så knirkefri som mulig. Våre sertifiserte Google-spesialister og prosjektledere gir deg råd og hjelper deg hele veien.

Trinn 1: avspark

Vi setter opp en workshop med organisasjonens IT-administrator. Dette gir oss et godt inntrykk av det nåværende IT-miljøet samt behovene og kravene til ChromeOS-enhetene. På dette trinnet blir bruksmønsteret bekreftet og finjustert.

Trinn 2: ChromeOS Readiness-skanning

Med ChromeOS Readiness Tool undersøker vi hvilke Windows-enheter i organisasjonen som er klare for ChromeOS, eller om det fremdeles trengs støtte for VDI eller Parallels Desktop. Du får en omfattende rapport og presentasjon som gir deg innsikt i hvor klar organisasjonen din er til å gå over til ChromeOS-plattformen. Etter denne studien blir det tatt en fortsett/stopp-avgjørelse.

Trinn 3: teknisk konfigurering

Basert på funnene i trinn 1 og 2 blir miljøet installert og konfigurert. Miljøet er nå klart for utrulling av ChromeOS-enheter.

Trinn 4: testperiode

Dette trinnet omfatter en periode med testing. Gjennom en definert periode skal et antall nøkkelbrukere teste om miljøet fungerer godt i praksis.

Trinn 5: beregning av total eierskapskostnad (TCO)

Ved bruk av TCO-kalkulatoren for ChromeOS kartlegger vi den totale eierskapskostnaden ved bytte til ChromeOS og ChromeOS-enheter. Vi presenterer og deler resultatene, slik at du kan utvikle business-casen direkte for interne interessenter.

Trinn 6: evaluering

Når alle trinnene er fullført, evaluerer vi prosessen og miljøet sammen. Deretter blir det tatt enda en fortsett/stopp-avgjørelse.

Få mest mulig ut av ChromeOS-plattformen

Hvis det blir tatt en fortsett-avgjørelse etter evalueringen, går prosessen videre. Vi fortsetter å levere tilleggstjenester selv etter en vellykket utrulling, slik at du får mest mulig ut av ChromeOS-plattformen. Dette består av brukerstøtte på andre og tredje nivå for administrasjonskonsollen og kunnskapsøkter for de ansatte.