Arbeidsplass

Bedre konferanserom med riktig teknologi

Utstyr konferanserommet med den nyeste teknologien for å forenkle møter og presentasjoner. Med riktig utstyr unngår dere teknisk krøll og kan være kreative i stedet. Vi har valgt ut fem innovasjoner som tar konferanserommet til neste nivå.

Mer personlige konferansesamtaler

Med dårlig lyd- og bildekvalitet blir videosamtalene fort frustrerende og ueffektive. Men selv med godt utstyr og stabil oppkobling, kan videosamtaler bli stive og upersonlige. Det vil Polycom endre på med sin nye serie videokonferansekameraer.

Kameraene har 120 graders bildevinkel, men gjennom ansiktsgjenkjenning beskjærer den bildet slik at kun menneskene som deltar i samtalen, er i fokus. Når noen begynner å prate, zoomer kameraet automatisk inn på den personen, og skifter selv utsnitt når neste begynner å prate.

Glem kabelrotet

For å få raske og effektive møter og presentasjoner gjelder det å minimere rot. Med BenQ InstaShow WDC10 slipper du å dra kabler fra TV-en til ulike datamaskiner rundt bordet. I stedet kobler du bare inn senderen i presentørens datamaskin og får trådløst bilde og lyd sendt direkte til TV-ens HDMI-port, uten å måtte installere programvare.

Opp til 16 møtedeltakere kan kobles til samme mottaker, og gjennom et knappetrykk på senderen skifter man mellom datamaskiner som skal presentere. Det eneste kravet er en HDMI-utgang.

Ta bildekvaliteten til neste nivå

Logitech Rally Conference Cam er et lydstille PZT-kamera med 4K-oppløsning og 15 gangers zoom. Smarte systemer gjør bildet så godt som mulig uavhengig av rommets utforming eller lysmiljø. Et eksempel er Logitechs RightLight-teknologi som optimaliserer hvitbalansen for å betone ansikt og gjøre hudtoner naturlige, selv i svakt lys eller forhold med bakgrunnsbelysning.

Kameraet kan monteres på en rett overflate, på et stativ, på veggen eller til og med i taket. Kameraet vil kjenne at det er snudd opp-ned og korrigerer automatisk bilderetningen og kameraets kontroller.

Hold energien oppe med rett fargetemperatur

Mange og lange møter tar på energien, men med rett belysning i konferanserommet blir oppholdet mer behagelig. Philips belysningsløsninger i Aurelle-serien justerer fargetemperaturen etter døgnet for å harmonere med vår naturlige døgnrytme. Men hvis dere må jobbe overtid om kvelden kan man enkelt stille lampene på dagslystemperatur for å få en ekstra energiboost. Lampene er en del av Philips Hue, og du styrer dem enkelt med en Android- eller iOS-app.

Framtidens bookingsystem allerede nå

Liso fra det svenske selskapet Evoko gjør det enklere å reservere konferanserom, endre reservasjoner, optimalisere bruken av bedriftens konferanserom og mye annet. Det brukervennlige, lysende touch-panelet er hovedgrensesnittet, men du kan så klart også reservere og håndtere konferanserom via din kalender på datamaskinen eller mobilen. Alle reservasjoner vises på alle Liso-enheter slik at du enkelt kan søke etter ledige rom, hvis det du vil ha er opptatt.

Les også:
Bring Your Own Meeting
GUIDE: Det perfekte konferanserommet
TIPS: Skikk og bruk for videomøtet

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger