Arbeidsplass

Skjermer for samarbeid

I snart 35 år har BenQ vært aktive innenfor produktkategorien displayprodukter – projektorer og skjermer. Produktutvalget er stort. Du kan finne alt fra hjemmekinoprojektorer til personlige projektorer og installasjonsmodeller av ulike slag.

Når det gjelder skjermer, finnes det både skrivebordsmonitorer av ulike typer som store skjermer med eller uten touch. Uansett hva du trenger, har BenQ alt for konferanser, videomøter og digitale budskap. BenQ samarbeider også med Google og konseptet Google Jamboard, en digital samarbeidsplattform.

Trådløs presentasjon og interaktive skjermer

Innen møterom ser man hos BenQ to klare trender fra brukernes side. Den ene trenden er trådløs presentasjon. Den andre er interaktive skjermer, eller "berøringsskjermer" som de ofte kalles.

– Jeg synes vi imøtekommer begge disse trendene veldig godt med løsningene våre, sier Daniel Assarson, Nordic Sales Manager BenQ.

Kom raskt og enkelt i gang med møtet

BenQ InstaShow er en løsning for trådløse presentasjoner i form av en sendeknapp som uten problemer, raskt lar deg komme i gang med møtet. Du kobler enkelt sendeknappen til din bærbare PC. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen og bildet ditt presenteres. Istedenfor å bygge inn en masse ulike funksjoner, har man hos BenQ konsentrert seg om å gjøre det virkelig enkelt for deg som bruker. Nøkkelen er at det ikke er programvare eller en driver som skal installeres på den bærbare PC–en din, noe som gjør det enkelt og sparer tid.

– Og ikke minst gjør den alt enklere for IT–avdelingen som dermed får færre supportærender og et sikkert produkt, sier Daniel.

Siden USB–C–tilkobling vil bli den nye standarden på bærbare PC–er, oppdateres Instashow WDC10 nå med senderknapper med USB–C–tilkobling. Storebror InstaShow WDC20 oppdateres med å ha trådløs touch i tillegg til trådløs lyd og bilde. Den har også støtte for mobile enheter som mobiltelefoner og nettbrett. Tenk deg at du har en interaktiv skjerm i møterommet. Med Instashow kan du la din bærbare PC ligge på bordet, tilkoble med sendeknappen og deretter stå fremme ved den interaktive skjermen. Du styrer enkelt din bærbare PC fra den interaktive skjermen, helt uten en kabel.

– Det er bare å åpne dokumentet eller presentasjonen og sette i gang, forteller Daniel.

Smarte, interaktive skjermer for et bedre arbeidsmiljø

Den andre trenden innen møterom BenQ ser, er som sagt interaktive skjermer (berøringsskjermer). Skjermene kommer i en rekke ulike størrelser og er utstyrt med mange smarte funksjoner. Med de innebygde appene, kan du enkelt surfe på nettet eller åpne en interaktiv smarttavle og sette i gang med brainstorming. Du kan selvsagt også bruke de interaktive skjermene i møterommet med Officepakkens programvarer; Powerpoint, Onenote eller Word.

– Alle disse programvarene er laget for touch og notater, påpeker, påpeker Daniel.

De interaktive skjermene er sist, men ikke minst, fremstilt for å skape et bedre arbeidsmiljø. Skjermene er nemlig utstyrte med anti-bakterielt glass og air-quality sensor som er det navnet beskriver, nemlig en funksjon som lar deg vite når du trenger å lufte og forbedre luftkvaliteten i rommet du befinner deg i. Dessuten er skjermene helt fri for flimmer og filtrerer vekk det blå lyset som ofte er slitsomt for øynene.

– Dersom du velger å kombinere Instashow med en interaktiv skjerm, har du med andre ord et praktisk, trådløst presentasjonsverktøy og en interaktiv skjerm som bryter ned bakterier og ikke minst påminner deg om å slippe inn frisk luft, avslutter Daniel.

Les også:

Videomøter har aldri vært enklere
Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger
Et nøye utvalgt sortiment som bare vokser
Bring Your Own Meeting
Fra ti minutter til ti sekunder
En løsning for all kommunikasjon

Fokus

Daniel Assarson

Nordic Sales Manager hos BenQ

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger