Fokus

Her har vi samlet alle Fokusartikler fra Dell.

Artikler fra tidligere Fokusuker

Fokus

Bra for virksomheten og planeten

Moderniser og automatiser din IT. Dells sjef for bærekraft gir sine beste tips til bedrifter som vil minske energiforbruket og samtidig effektivisere virksomheten.

Fokus

Bygg det moderne datasenteret

Den nye generasjonen PowerEdge-servere fra Dell EMC åpner for nye muligheter. Bedre ytelse, større muligheter for automatisering og innebyggede sikkerhetsfunksjoner gjør de nye serverne til ideelle byggesteiner for å modernisere datasenteret.

Fokus

Finn brukertypene og optimer

Den tiden da bedrifter kunne standardisere maksimalt til et fåtall PC-modeller, er forbi. I stedet mener Dell at det gjelder å identifisere brukerens virkelige behov og finne en optimal blanding av enheter utfra dette.

Fokus

Fornybar plast snur trenden

For at jordens ressurser skal strekke til, trenger IT-bransjen å finne nye måter å gjenbruke og resirkulere materialer. Med prosjektet Ocean plastic har Dell skapt emballasjer som er 100 prosent fornybare- og samtidig fjernet åtte tonn plast fra verdens strender.

Fokus

VR og modernisert interaksjon i vår

Dell lanserer snart sin første bærbare workstation med støtte for avanserte VR-applikasjoner. Dessuten vil man revolusjonere hvordan vi arbeider med våre datamaskiner gjennom det spennende nye konseptet Dell Canvas, en horisontal, interaktiv 27-tommer skjerm for skrivebordet.

Fokus

Arbeid trygt med stil

Tenk på hvem som er rundt deg, spesielt når du arbeider med sensitiv informasjon. Dette tipset gir Martin Silvén, produktsjef for klienter hos Dell.

Fokus

Slik lager du en smart Nettsky-strategi

Hybridnettsky, offentlig nettsky eller en pakke-nettskyløsning” as-a-service”. Det finnes mange buzzwords når det gjelder nettskyen. Thomas Andersen, nettsky-strateg hos Dell, tipser om å plante begge beina på jorden og starte med en grundig plan. Og den trenger ikke engang å være teknisk.