Dell Technologies

Dells historie starter med en fremtidstro og lidenskap for at alle skal ha enkel tilgang til den beste teknologien, uansett hvor de befinner seg i verden. Dell tilbyr i dag bærbare og stasjonære datamaskiner, servere, lagring og er en av verdens største leverandører av skjermer. Les mer

Dell logoDell logo

Produktkategorier

Latitude

Jobb hvor som helst med Latitude og et moderne design for alle organisasjoner. Latitude leverer alltid høy ytelse i et slankt design og batteritid som varer hele dagen.

Precision – Workstation

Presisjon er Dells høytytende, mest pålitelige og fullt tilpassbare klientsystem som støtter deg i ditt mest nyskapende og virksomhetskritiske arbeid. Precision-porteføljen gir deg kraft i takt med ideene dine.

Stasjonære PC-er

Dells stasjonære datamaskiner oppfyller dine behov, uansett hva de kan være. Fra tilpassbare og intuitive modeller til versjoner som bruker maskinlæring, kunstig intelligens og dyp læring for enestående ytelse.

Skjermer

Dagens ansatte ønsker store skjermer med høy oppløsning som optimaliserer arbeidet og produktiviteten, forbedrer komforten og frigjør plass på skrivebordet. Skjermene fra Dell er både elegante og allsidige, og uansett hvilken modell du velger, kan du være sikker på at den har en positiv innvirkning på produktiviteten.

XPS

Dells XPS er utstyrt med avansert termisk design, lang batteritid og kraftige Intel®-prosessorer. Datamaskinene er både robuste og elegante, holder høy kvalitet og er produsert i nøye utvalgte, førsteklasses materialer, f.eks. bearbeidet aluminium og karbonfiber.

Servere

Med Dell PowerEdge-servere kan bedrifter i alle størrelser starte smått og deretter vokse og bearbeide data raskt og sikkert både i og utenfor datasenteret.

Live Optics

Live Optics-analyseverktøyet gjør det mulig å overvåke arbeidsbelastningen i sanntid. Gjennom analysen får du en forståelse av om miljøet er optimalisert eller ikke.

Dell Technologies

Dustin er en Dell Titanium Partner, noe vi er veldig stolte over, ettersom Dell hele tiden jobber med å utvikle både høykvalitets maskinvare og smarte løsninger for bedrifter – akkurat det vi ønsker å tilby kundene våre. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer om Dells løsninger og produkter – ved å kjøpe Dell gjennom Dustin får du eksperthjelp til å finne løsninger tilpasset virksomhetens behov.