Bedre ytelse og effektivitet med multicloud-lagring fra Dell

Multicloud og storage

Multicloud-arkitektur er de facto-standarden i dag, da bedrifter søker å administrere arbeidsbelastninger med en rekke offentlige og private skyressurser. Mens en multicloud-tilnærming gjør det mulig for IT-team å velge den ideelle skyen for hver arbeidsbelastning, skaper den også mye kompleksitet for å administrere multicloud-lagring.

For å forenkle lagring i skymiljøer trenger bedrifter løsninger som kan operere transparent på tvers av skymiljøer, og gir konsistent infrastruktur og drift for en mer effektiv lagringsadministrasjon.

Dell Technologies tilbyr en bransjeledende portefølje av lagringsløsninger som enkelt kan integreres med skyinfrastruktur. Den forbedrer ytelsen og effektiviteten til multicloud-lagring samtidig som den leverer en kjent og enklere administrasjonsopplevelse.

Dustin leverer Multicloud-løsninger sammen med Dell Technologies slik at du som kunde får den beste løsningen for din bedrift.

Dell PowerStore

Altid opdateret. Altid på forkant.

Hvis man dykker ned i Dell Technologies sitt sist utviklede lagringssystem fra Dell EMC-familien, vil du finne PowerStore som en all-flash-lagringsløsning. Den er bygget fra grunnen av, og dermed født inn i denne epoken, og ikke spiret fra lagringsløsninger fra tidligere tiår.

Det er et programvaredrevet lagringssystem som støtter både edge, core eller cloud, og er klar for fremtidens utfordringer i både ordinære bedrifter og de største bedriftene.

Øk arbeidsbelastningsytelsen

Innovèr uten grenser

Hold deg kontinuerlig moderne

Du kan ikke vite fremtiden, men infrastrukturen din kan være klar for det med den helt nye Dell PowerStore. PowerStores fleksible, programvaredrevne arkitektur gir deg konsistente forretningsresultater i en verden i endring; Optimalisering, beskyttelse og skalering av arbeidsbelastninger fra kjerne til kantenhet til skymiljø.

Selv om PowerStore består av de nyeste teknologiene, er den basert på en fleksibel plattform som passer med din nåværende infrastruktur. Samtidig gjør den containerbaserte programvarearkitekturen det enkelt å oppgradere funksjonalitet og utvikle på de enkelte tjenestene, uten å påvirke resten av infrastrukturen.

Ta kontakt med Dustin for en gjennomgang av relevansen i forhold til din bedrift og ditt IT- og infrastrukturoppsett.

Lad os tage en snak om din virksomheds IT-setup og infrastruktur

Udfyld nedenstående så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.