Arbeidsplass

Et nøye utvalgt sortiment som bare vokser

Et av markedets bredeste utvalg ble enda større i løpet av 2016 da Dustin introduserte Private Label med fem ulike varemerker. Varemerkene er ment å komplettere og utvide det eksisterende utvalget. Fokuset ligger på å tilby kvalitative og prisgunstige produkter med rask og pålitelig leveringstid.

– Vi er stolte over å kunne tilby virkelig gode produkter som ikke koster en formue. Produktene er dessuten grundig testet og utvalgt av oss, sier Vanessa Dyrssen, Commercial Manager hos Dustin Private Label.

Ansvar for produksjonen og de som produserer

For Private Label er det viktig å ta et stort ansvar når det gjelder hvordan produktene fremstilles og å skape langsiktige relasjoner med våre leverandører.

– Ved å besøke fabrikkene og med jevne mellomrom utføre fabrikkinspeksjoner, sørger vi sammen med lokale ombud for at våre standarder opprettholdes og at mangler rettes opp i. Produktutvikling innenfor våre egne varemerker er høyt prioritert. Derfor sørger vi for å være på plass i produksjonslandene for å lete etter nye, spennende og innovative produkter, forteller Vanessa.

Komplette løsninger for effektive møter

– Utgangspunktet vårt i Private Label er å skape helhetsløsninger for kontoret. Konferanserommet er en stor del av det. Du som kunde skal ha tilgang til et effektivt konferanserom til en overkommelig pris. Vi vil skape en så god opplevelse som mulig, både ved kjøp og når du trer inn i konferanserommet, forteller Vanessa.

Med Voxicons konferansepakke får du en komplett løsning for konferanserommet; TV, veggfeste og kabler. Når alt er installert, kan du i prinsipp sette i gang møtet med det samme, uansett hvilket konferanserom du befinner deg i. Med TV-størrelser mellom 43-75 tommer, finnes det en TV-løsning for ethvert behov. For å gjøre det enklere for deg, får du dessuten alltid med et feste som passer for akkurat den skjermen du har kjøpt.

Med konferansetelefonen Voxicon Communicate R1 er det enkelt for alle å høre hva som blir sagt. Tilkoble USB-kabelen og hold Skype-møter. Med en 3,5 mm-tilkobling for telefon, kan du starte møtet hvor som helst og deretter avslutte ved behov. Pucken har en 360 graders mikrofon som samler opp og gjengir best mulig lyd, uansett om man bare er noen få eller om man er mange.

Sørger for at alle kan jobbe

Med Voxicons adapterring sørger du for at alle kan jobbe i dine konferanserom, uansett inn- og utganger på datamaskinene. Den forenkler både for bedrifter med bring-your-own-device, som har mange konsulenter, eller som bare har mange kundemøter. Ringens låseordning sørger også for at den alltid holder seg på plass i konferanserommet. Adapterringen finnes også i flere ulike størrelser; Small, Medium, Large.

– På den måten kan du som kunde selv velge hvilken adapter som passer best for bedriftens behov, avslutter Vanessa.

Les også:

Videomøter har aldri vært enklere
Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger
Bring Your Own Meeting
Skjermer for samarbeid
Fra ti minutter til ti sekunder
En løsning for all kommunikasjon

Fokus

Vanessa Dyrssen

Commercial Manager hos Dustin Private Label

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger