Arbeidsplass

Forenkle dine videokonferanser med smarte, innebyggede videoløsninger

Hvis du er på jakt etter en konferanseløsning ved skrivebordet ditt, kan du slutte å lete nå. Løsningen er ikke langt unna. Faktum er at den allerede er her. Med innebygget USB-C-dokkingstasjon, webkamera med pop-up-funksjon og mangefasetterte skjermer med innebygde høyttalere har Philips alt du trenger.

Innebygget USB-C-dokkingstasjon

At Philips P–Line–serie har innebygde USB–C–dokkingstasjoner med strømforsyning, har mange fordeler. Du får et rent og ryddig konferanserom siden du egentlig kun har en kabel, som er USB–C–kabelen. Samtidig får du en fleksibel løsning. Med kun en kabel kan du koble både tastatur, mus og nettverkskabel til skjermens dokkingstasjon, noe som betyr at du raskt og enkelt kan komme i gang med dine videokonferanser. Alt samtidig som du lader laptopen din. Å se på høyoppløst video og overføre data har for øvrig heller aldri vært enklere.

– Det finnes også muligheter for å koble nettverkskabelen din til skjermen. Da går nettverket via USB–C–kabelen til datamaskinen, noe som gir et stabilt nettverk som betyr en høyere sikkerhet sammenlignet med trådløse nettverk, sier Frank Olsson, Sales Manager Nordic hos Philips.

Webkamera med pop-up-funksjon

Som en av få leverandører, tilbyr Phillips et webkamera med høyoppløst full HD–videokvalitet med pop–up–funksjon. Du velger ganske enkelt når du vil bruke kameraet og lar det deretter forsvinne inn i skjermen når du ikke lenger har bruk for det. Webkameraet er også utstyrt med avanserte sensorer for å fungere med Windows ansiktsgjenkjenning, Windows Hello™.

– Logg inn på et øyeblikk, bruk webkameraet i videomøtene dine og slå deretter enkelt kameraet av. Samtidig som kameraet lukkes, deaktiveres også mikrofonen, påpeker Frank.

Mangefasetterte skjermer med innebygde høyttalere

Hvis du har en videokonferanse, har du med Philips P–Line–serie muligheten for å arbeide med flere arbeidsflater. La videokonferansen pågå på en flate mens du har arbeidsdokumenter åpne på en annen.

– På den måten kan du enkelt arbeide samtidig som du deltar i videokonferanser, forteller Frank. Det at skjermene har innebygde høyttalere gjør alt enklere siden du da ikke trenger å tilkoble ytterligere enheter, noe som er takknemlig for små konferanserom der plassen er begrenset. Skjermene kan dessuten enkelt veggmonteres med hjelp av VESA–montering dersom du ønsker å frigjøre enda mer plass. Du har også gode betraktningsvinkler uansett hvor i rommet du befinner deg, og de smale kantene gir et moderne og stilig uttrykk.

– 49–tommerversjonen av Philips P–Line–serie fikk i 2018 den prestisjefulle prisen Reddot award, en internasjonal designutmerkelse for god formgiving, avslutter Frank.

Les også:

Videomøter har aldri vært enklere
Et nøye utvalgt sortiment som bare vokser
Bring Your Own Meeting
Skjermer for samarbeid
Fra ti minutter til ti sekunder
En løsning for all kommunikasjon

Fokus

Frank Olsson

Sales Manager Nordic hos Philips

24 april 2019

Tagger