Arbeidsplass

Slipp taket

Vi er på full fart inn i en tid der vi ikke lenger går på jobb, men jobben går til oss. Jo mer moderne og fleksibel arbeidsplassen din er, desto enklere blir det å tiltrekke seg talenter.

Det fleksible arbeidslivet var på fremmarsj også før koronapandemien. Nå er det helt åpenbart for de fleste at jobben ikke er et sted du drar til, men noe du gjør. I alle fall for kontorarbeiderne. Og når vi kommer ut på andre siden av pandemien, blir bærekraft en sentral del av alle bedrifters DNA, på samme måte som digitaliseringen har vært det gjennom 2010-tallet. Alt dette krever at vi jobber sammen på helt nye måter.

Det forventes at vi gjør stadig mer på stadig kortere tid

Vi befinner oss altså midt i den fjerde industrielle revolusjonen. Utviklingen går ti ganger raskere sammenliknet med den første, og det forventes at vi gjør mye mer på vesentlig kortere tid. Gjennomføringstiden for et prosjekt har sunket med 50 prosent siden 2014, ifølge en undersøkelse gjort av Wrike. Vi har fått en lang rekke muligheter til å samarbeide mer effektivt ved hjelp av digitale arbeidsverktøy, sosiale teknologier, automatisering og maler. Ifølge McKinsey kan 60 prosent av alle ansatte få opp til 30 prosent av jobben sin helt automatisert, takket være ny teknologi – og det er noe som trengs.

64 %

av medarbeiderne velger heller en jobb som er dårligere betalt hvis de kan jobbe utenfor kontoret.

Kilde: Cisco

Begrepet "arbeidsplass” må revideres

Ikke uventet vil vi at teknologien på jobb skal by på samme raske og smidige brukeropplevelser som teknologien vi er vant med på fritiden. Hvis du ikke liker TV-leverandøren, banken eller smarttelefonen din, bytter du den ut med en annen. Den holdningen gjør seg nå også gjeldende i arbeidslivet. Vi har helt andre krav og forventninger nå enn før. Den nye generasjonen som starter i arbeidslivet nå forventer å jobbe samme sted i maksimalt tre år. Mange vil faktisk helst ikke være ansatt i det hele tatt, annet enn som frilansere eller prosjektmedarbeidere. Nettopp derfor bør også begrepet «arbeidsplass» revideres. Jo mer moderne og fleksibel arbeidsplassen din er, jo lettere er det å få tak i talentene.

Dette inkluderes i tjenesten

Microsoft 365

Velg lisensen som passer din virksomhet best. Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise Mobility + Security. Ved hjelp av det innebygde verktøyet Teams kan brukerne dine jobbe mobilt, men likevel samarbeide enkelt og sikkert.

Support

Velg mellom support på hverdager (08.00 – 17.00) eller support både på hverdager (06.00 – 23.00) og i helger (08.00 – 17.00). IT-rådgivning og proaktiv support er inkludert uansett hvilken du velger.

Installasjon

Alle eksisterende enheter konfigureres, og nye enheter installeres automatisk.

Håndtering

Sørg for at brukerne dine har riktig verktøy uten å gi avkall på sikkerheten. Med støtte for Bring Your Own Device (BYOD) kan brukerne dine jobbe på valgfrie enheter og lagre alle filer i skyen.

Fast månedskostnad

Alt er inkludert i Modern Workplace, og du betaler en fast sum i måneden. Du kan skalere opp eller ned etter behov.

Legg til – Backup for Office 365

Dataene dine i Office 365 er ikke automatisk sikret. Du kan imidlertid kjøpe tjenesten Office 365 Backup, som sikkerhetskopierer bedriftens data.

Modern Workplace

Modern Workplace er en digital arbeidsplass. Det er en helhetsløsning som blant annet flytter håndteringen av enheter til skyen. Tjenesten er basert på Microsoft 365, med Office 365 for produktivitet, Enterprise Mobility for enhetshåndtering og sikkerhet, samt Windows 10. Her får du sluttbrukersupport, teknisk support, problemløsning og automatisk installasjon av enheter med leveranse rett til brukeren.

Sørg for at brukerne dine har riktig verktøy uten å sette sikkerheten på spill – uansett hvor de befinner seg.

Sist oppdatert: 2 desember 2022

Tagger