Arbeidsplass

Alt du trenger i en pakke

Contour Travel Kit kombinerer noen av Contour Designs mest populære produkter. Tanken er at du skal kunne bære dem med deg og sette opp en ergonomisk arbeidsplass uansett hvor du er.

Mange som nå jobber hjemmefra glemmer hvor viktig det er med ordentlig arbeidsverktøy, men å drasse rundt på tastatur og mus kan være tungvint. Og hva gjør man når man ikke har tilgang til en ekstern skjerm?

Contour Designs løsning på problemet er et hendig Travel Kit som består av noen av selskapets mest populære produkter. Rollermouse Red Plus Wireless, Balance Keyboard og et sammenleggbart stativ som løfter laptoppen til komfortabel arbeidshøyde. Alt får plass i futteralet som følger med.

– Vi ville gjøre det enkelt å sette opp en ergonomisk korrekt arbeidsplass hvor som helst, uansett om det er på kjøkkenbordet, på kafeen eller på kontoret. Det er også en ideell løsning for bedrifter som har fleksible plasser siden den er lett å legge unna og oppbevare, sier Ole Vest, Partneransvarlig og sertifisert ergonom hos Contour Design.

Utviklet med tanke på ergonomi

Contour Design har arbeidet med ergonomiske verktøy for datamaskiner i 25 år og alle produktene deres er et resultat av et langt og grundig utviklingsarbeid. Selskapets Rollermouse har gjennomgått en rekke finjusteringer for å gi brukeren en best mulig opplevelse. Rollermouse Red Plus Wireless har opptil tre måneders batteritid, programmerbare knapper og fungerer med PC, Mac og Linux.

Den samme omsorgen er lagt på tastaturet Balance Keyboard:

– Tastene på Balance Keyboard har alle tastene du trenger, men er litt mer kompakt for at du skal kunne nå overalt uten at du trenger å flytte hendene fra din Rollermouse. Du kan også stille inn en lett negativ vinkel for å gi hendene en mer nøytral posisjon.

Nå som mange jobber hjemmefra, har interessen for ergonomiske produkter tatt av.

– Hvis du har gode arbeidsverktøy, sitter godt og tar korte pauser for å strekke på beina, vil du kunne fortsette å jobbe og være produktiv lenge fremover, avslutter Ole.

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger