HP

Din guide i elektronikkjungelen

I dag finnes det produkter som gjør det mulig å jobbe hvor som helst, når som helst. Du får tilgang til mer kraft og høyere ytelse samtidig som du jobber mer bærekraftig og bidrar til en bedre verden. Men vet du hvor du skal navigere i dette havet av alternativer? Som oftest finnes den perfekte løsningen allerede der ute, du må bare vite hva du er ute etter og hvordan det skal brukes. Når du vet det, har du et kompass som guider deg.

Hva slags produkt er du ute etter?

Dataskjerm

Dataskjermen er ditt vindu inn i PC-ens muligheter. Så hva bør du tenke på når du skal kjøpe ny skjerm? Start med å tenke over formålet med den nye skjermen – hva du skal bruke den til. Deretter bør du se nærmere på skjermstørrelse og -oppløsning. Nedenfor finner du tre ulike skjermkategorier som vil hjelpe deg med å finne den riktige for ditt formål.

Skjermer med USB-C

For deg som vil slippe dokkingstasjonen. Koble datamaskinen raskt og enkelt til skjermen ved hjelp av én kabel som sørger for både bilde, strøm og nettverk.

Til produktene

Én stor skjerm i stedet for to

For deg som vil ha flere vinduer åpne samtidig og ha samme bildeflate som med to skjermer.

Til produktene

Grafiske skjermer

For deg som driver med for eksempel grafisk design, bildebehandling eller animasjon.

Til produktene

Skjermer med USB-C

Store skjermer

Grafiske skjermer

PC

Er du ute etter en ny laptop, men synes det er vanskelig å velge riktig modell? Ved å tenke over hva du skal bruke den til og i hvilke anledninger har du allerede kommet langt. Enten du har behov for å samarbeide på tvers av team, alltid er på farten eller krever optimal ytelse og høy driftssikkerhet har HP et bredt utvalg av laptoper som er skreddersydd for dine behov.

Standardbruker

For deg som trives i kontormiljøer som omfatter mange steder og roller, samarbeider på tvers av ulike team og driver multitasking på tvers av ulike applikasjoner.

Til produktene

Mobil bruker

For deg som alltid er på farten, reiser sømløst mellom bedriftens og kundenes lokaler og så videre, krever nettverk overalt, lang batteritid, sikkerhet og bærbarhet.

Til produktene

Avansert bruker

For deg som krever optimal ytelse og høy driftssikkerhet på skreddersydde enheter for programvareutvikling, dataanalyse, produktdesign og teknisk arbeid.

Til produktene

God

HP 255 G8 er et typisk eksempel på en moderne budsjettmaskin. Dette er en lett ultrabook med slanke rammer og effektiv maskinvare under panseret.

Til produktet

Bedre

Med ett nytt, kompakt design leverer HP ProBook 445 bærbar PC kommersiell ytelse, sikkerhet og holdbarhet til ansatte i voksende bedrifter som beveger seg fra skrivebord til møterom og hjem.

Til produktet

Beste

Team jobber fra mange steder og krever en kraftig, sikker og holdbar bærbar PC som enkelt kan kobles til for å opprettholde produktiviteten. Oppfyll kravene til multitasking, hybridarbeid og fleksibilitet med HP EliteBook 840 .

Til produktet

Anbefalt tilbehør

God

Med sitt kompakte design leverer HP ProBook 430 bærbar PC både kommersiell ytelse, sikkerhet og holdbarhet til ansatte i voksende bedrifter som beveger seg fra skrivebord til møterom og hjem.

Til produktet

Bedre

For deg som jobber på ulike steder og trenger en kraftig, sikker og holdbar bærbar PC som enkelt kan kobles til for å opprettholde produktiviteten. Oppfyll kravene til multitasking, hybridarbeid og fleksibilitet med HP EliteBook 830.

Til produktet

Beste

Med en vekt på under 1 kg tilbyr HP Elite Dragonfly G2 et elegant design og kraftig sikkerhet. AI-drevet lyd, flott skjerm og tilkoblingsmuligheter skaper en fantastisk samarbeidsopplevelse.

Til produktet

Anbefalt tilbehør

Macro alias: MultipleProductBoxes

God

Team jobber fra mange steder og krever en kraftig, sikker og holdbar bærbar PC som enkelt kan kobles til for å opprettholde produktiviteten. Oppfyll kravene til multitasking, hybridarbeid og fleksibilitet med HP EliteBook 850

Til produktet

Bedre

Vår letteste 15,6" ZBook gir ekte mobilitet for de som krever en jobb-PC med høy ytelse. Med profesjonell ytelse og et talltastatur i full størrelse har du alt som trengs for å utføre arbeidet og håndtere prosjekter overalt.

Til produktet

Beste

Fra tastatur til skjerm – alle aspekter ved vår ZBook Studio er utviklet for arbeidsflyt. Gjengi eller visualiser i sanntid, forbedre fjernsamarbeidet og gamingen uansett hvor du er. Endelig en kraftig enhet med kompakt utforming for alle arbeidsoppgaver og fritidssysler.

Til produktet

Anbefalt tilbehør

Skriver

Det perfekte skriveralternativet er ofte like unikt som organisasjonen som bruker det. Skriververdenen omfatter alt fra enkle og strømlinjeformede enheter til store, hyperraske modeller. For å kunne velge riktig skriver for din organisasjon er det viktig å vurdere hvor mange personer som skal bruke den. Dermed kan du være trygg på at dere vil bli fornøyd med skriveren i mange år fremover.

Liten

Ideell for team på 1-5 brukere i små og mellomstore bedrifter som ønsker en utskriftsløsning som alltid er klar til bruk.

Til produktene

Mellomstor

Ideell for team og avdelinger med 5-10 brukere som ønsker en effektiv, gjennomført og kompakt utskriftsløsning for profesjonelle kontordokumenter.

Til produktene

Stor

Ideell for team og avdelinger i vekst, med mer enn 10 brukere som ønsker en utskriftsløsning med høy driftssikkerhet og utskriftskvalitet med innebygd sikkerhet.

Til produktene

God

Tosidig utskrift: Gjør det mulig å skrive ut på begge sider av arket, noe som reduserer papirforbruket med opptil 50 %. Fjernkontroll til skriveren: Administrer din e-universal- eller multifunksjonsskriver fra smarttelefonen eller nettbrettet med HP All-in-One Printer Remote-appen.

Til produktet

Bedre

Jobb, studer og skap med skriveren som skriver ut alt og gir uendelige muligheter – alt fra bilder av høy kvalitet til dokumenter. Velg HP+ og få det smarte utskriftssystemet som holder deg oppkoblet og klar til å skrive ut fra nesten hvor som helst.

Til produktet

Beste

Forvent høye utskriftshastigheter på opptil 22 sider i minuttet, automatisk tosidig utskrift, pålitelig Wi-Fi-tilkobling og en stor papirskuff med 250 ark. Velg HP+ ved installasjon for å få 6 måneders Instant Ink og utvidet HP-garanti (opptil 3 år).

Til produktet

God

Skap grafikk med levende farger og dyp svart tekst på ulike typer papir fra A4 til (A3). Produser trykk som er bestandige mot vann, smuss, falming og som kan overflatebehandles. Skriv ut mer svart tekst og flere sider i farger med originale HP-blekkpatroner med høy kapasitet. Få virksomheten til å skille seg ut med rammeløst, dobbeltsidig markedsføringsmateriell.

Til produktet

Bedre

Reduser papirforbruket på kontoret ved å skrive ut på begge sider av arket. Få utskriftene med en gang – uten å måtte vente. Enheten våkner og skriver ut raskt. Skriv enkelt ut fra alle enheter på alle HP-skrivere nesten hvor som helst – trygt og sikkert via skyen.

Til produktet

Beste

En banebrytende smart skriver – også for utskrift i store volumer. Spar tid med Smart Tasks-snarveier. Dra nytte av tosidig skanning i én omgang, enkel mobil utskrift, sømløs tilkobling og klassens høyeste sikkerhet. Denne skriveren benytter Dynamic Security. Den kan oppdateres med jevne mellomrom ved hjelp av fastvareoppdateringer.

Til produktet

God

Liten og kraftfull: HPs minste Enterprise-skriver Denne skriveren benytter Dynamic Security. Den kan oppdateres med jevne mellomrom ved hjelp av fastvareoppdateringer. Spar energi samtidig som du opprettholder ytelsen – skriveren er ENERGY STAR®- og Blue Angel-sertifisert.

Til produktet

Bedre

Skarpe A3-trykk! Automatisk tosidig utskrift, høy utskriftshastighet og automatisk dokumentmater gjør daglige oppgaver enklere. Den 35-siders automatiske dokumentmateren håndterer dokumenter på opptil 21,6 x 35,6 cm, slik at du raskt kan skrive ut på to sider. Berør og sveip for å bruke hurtigsnarveiene på den smarttelefoninspirerte fargeskjermen med berøringsfunksjon.

Til produktet

Beste

Liten og kraftfull: Denne skriveren benytter HPs Small Business Dynamic Security MFP. Den kan oppdateres med jevne mellomrom ved hjelp av fastvareoppdateringer, alt for din sikkerhet!

Til produktet