HP

HP er en av verdens ledende dataprodusenter med mer enn 80 års erfaring i bransjen. HP startet reisen i 1939 i en garasje i Palo Alto og lanserte sin første datamaskin allerede i 1966. På 1980-tallet begynte HP å satse på laserskrivere, og i 1984 ble HP Laser Jet lansert – og produktet eksisterer den dag i dag. Kunnskapen og den lange erfaringen har gjort HP til en ledende ekspert innen produkter og tjenester som spenner over flere områder.

HP logo

Guide

Trenger du hjelp til å velge de riktige produktene fra HP? Les veiledningen vår der vi hjelper deg på vei.

Lær mere
guide

Datamaskiner

HP er verdensledende innen sitt felt og lanserte sin første datamaskin allerede i 1984. Uansett hva du er ute etter, kan du stole på at HP har en modell som er tilpasset dine behov.

Bærekraft

HP jobber kontinuerlig for å redusere fotavtrykket på planeten vår. Les mer om HPs bærekraftsmål her.

Sikkerhetstjenester

Nettrusler og datainnbrudd øker i omfang der kriminelle nettverk med sofistikerte metoder retter seg mot bedriftsdatamaskiner og nettverk. HP Wolf beskytter medarbeiderne og enhetene dine med innebygd beskyttelse i maskinvaren. Beskyttelsen fungerer som en digital livvakt som holder utkikk og avverger trusler – for en problemfri arbeidsdag.

Møteromsløsninger

Gjør det digitale samarbeidet problemfritt med HP Presence. Tjenesten tilbyr omfattende og tilpassede løsninger til ulike møterom via banebrytende stemme-, video- og sensorteknologi.

Instant Ink

Instant Ink er tjenesten for deg som er lei av å gå tom for blekk i skriveren. Når du er registrert for tjenesten sender skriveren en melding om at det er behov for nye patroner, og deretter sendes det ut nye patroner.

Skrivere

HP er verdensledende innen skrivere og har produsert skrivere siden 1980-tallet. I dag består utvalget av en rekke ulike modeller og serier – tilpasset alle behov. Se det brede sortimentet nedenfor og finn en skriver tilpasset virksomheten din.

Storformatskrivere

Få økt frihet ved å fjernjobbe med storformatskrivere som enkelt og sikkert tar seg av jobben. Perfekt for deg som tilbringer mye tid utenfor kontoret.

Originalblekk og tonere

Listen over fordelene ved å bruke originalt HP-tilbehør er lang. Originaltilbehøret er unikt utformet for å optimalisere HP-skriveren din, og du kan stole på at dette tilbehøret vil gjøre jobben – hver gang. Les mer og finn riktig tilbehør til skriveren din her.