Enestående møtekvalitet med utstyr fra HP og Poly

Poly Studio X50 + Tc8 Touch Control
Poly + HP logo

HP & Poly er nå ett:

Poly bringer en rekke hybride arbeidsløsninger for å styrke HPs posisjon, inkludert programvare, videokonferanser, kameraer, tale og headset. Polys enheter vil forbedre produktivitetsløsningene for arbeidsstyrken og gjøre det mulig for kundene å få større synlighet, sikkerhet, innsikt og administrerbarhet. Se våre anbefalte møteromsløsninger under - fra hjemmekontoret til storsalen på jobben.

Hjemmekontoret

Dette Hybrid Work-settet utnytter Poly Studio P5 som et enkelt USB-videokamera sammen med Poly Sync 20-høyttalertelefonen og et Poly Voyager-headset. Poly Lens-appen følger med P-seriens produkter for å administrere alle dine Poly Personal tale-, video- og headsetenheter. Perfekt for hjemmekontor - hybridarbeid hvor du trenger en mobil videoløsning med profesjonell lydkvalitet for arbeidsstilen din.

home office, desk and a chair

Fokusrom

Dette sertifiserte Microsoft Teams-rommet utnytter Studio P15 som en enkelt USB-videobar sammen med Poly GC8-berøringskontrolleren og en PC. Perfekt for et fokusrom hvor du trenger et fullt utstyrt system med lyd og video av profesjonell kvalitet som bare fungerer!

Fokusrom

Møterom

Dette sertifiserte Microsoft Teams-rommet utnytter Poly Studio R30 som en enkelt USB-videobar sammen med Poly GC8-berøringskontrolleren og en PC. Perfekt for små rom som trenger et fullt utstyrt samarbeidssystem med lyd og video av profesjonell kvalitet som bare fungerer!

Møterom

Store møterom

Dette sertifiserte Microsoft Teams Room-settet utnytter Poly Studio X50 som en fullt integrert Android-videolinje sammen med Poly TC8-berøringskontrolleren. Perfekt for store rom der du trenger fleksibiliteten til en enkelt eller dobbel skjerm og et alt-i-ett samarbeidssystem med lyd og video av profesjonell kvalitet som bare fungerer!

Store møterom