Hvorfor velge Mac til skolen?
Effektivitet og ytelse

Apples iMac og MacBook med M1-prosessor byr på en suveren ytelsesevne for alle typer behov, som for eksempel undersøkelser, undervisningsarbeid eller utarbeidelse av publikasjoner. Jobb med flere prosjekter samtidig, analyser regneark på videomøter, lag eller rediger grafikk. Batteritiden på opp til 18 timer* gjør det lettere å jobbe med oppgaver som krever stor ytelsesevne.

Les mer om ytelsesevnen MacBook Air MacBook Pro iMac

Apple
Sikkerhet

MacOS tilbyr kundene sine datasikkerhet mot forskjellige trusler, fordi hvert eneste Apple-produkt er bygd opp for å sikre personvern. Apple profilerer ikke brukerne, og de samler hverken inn eller selger brukernes personlige opplysninger videre til markedsførings- eller reklameformål hos tredjeparter.

lock
Kompatibilitet

Apples produkter er kompatible med de vanligste programmene og applikasjonene som brukes i høyere utdanning. Eksempelet på dette er Microsoft Office 365, Adobes applikasjoner, MATLAB, Autodesk®, Autocad®, Google Workspace for Education, samt mange, mange flere.

Ansvar

Produktene fra Apple er laget for å holde lenge. Det benyttes fornybar energi i produksjonen, og i den detaljerte miljøerklæringen kan man kan lese om klimapåvirkningen som hvert eneste produkt bidrar med i sin livssyklus. I tillegg til de førsteklasses, (comma) og i høy grad resirkulerte materialene, er de også svært energieffektive.

recycle
På tide å bytte datamaskin?

Spør den innkjøpsansvarlige i organisasjonen din om Mac kunne være av interesse.

Macbook Air