Apple

Apple ble grunnlagt i 1976 og er en av de første pionerene innenfor databransjen. De solgte sin første datamaskin ved navn Apple allerede samme år og siden da har de alltid gitt oss banebrytende datamaskiner. Les mer »

iPhone

Apples telefon iPhone er det nok ingen som har gått glipp av siden den har revolusjonert hvordan en telefon ser ut og fungerer. Denne telefonsuksessen er fortsatt en av verdens mest solgte mobiltelefoner og enten du er ute etter den siste toppmodellen eller en billigere modell, finner du dem her.

iPad

Apple iPad kan anses som det produktet som skapte dagens nettbrettsegment og enda i dag er iPad en av de bestselgende nettbrettene på markedet. Takket være god ytelse og et enormt utvalg av apper finnes det mengder av bruksområder for en iPad uansett hva du enn jobber med.

MacBook

Takket være sin stabilitet, høye ytelse og iøynefallende design har Mac alltid vært en storfavoritt blant kresne brukere. En annen ting som alltid har stått i fokus for Apple er enkelhet, noe som har gjort Mac maskiner til noen av de mest brukervennlige datamaskinene i verden. Så hvis du trenger en kraftig og enkel datamaskin bør du virkelig ta en titt på de ulike Mac-modellene vi har å tilby.

Apple

Apple ble grunnlagt i 1976 og er en av de første pionerene innenfor databransjen. De solgte sin første datamaskin ved navn Apple allerede samme år og siden da har de alltid gitt oss banebrytende datamaskiner. 

En ting som skiller Apple fram ange andre dataprodusenter er at de alltid har satset på å kun ha et fåtall modeller. Mange av Apples datamaskiner har til og med hjulpet pc-utviklingen fremover og vært de datamaskinene andre produsenter sammenligner sine datamaskiner med.

Mac

Når det gjelder stasjonære datamaskiner har Apple laget alt-i-ett-maskinen kjent som modellen iMac, Mac mini viste hvor liten en stasjonær datamaskin kunne være og Apples Mac Pro har alltid vært en av de kraftigste datamaskinene på markedet.

På den bærbare siden har de revolusjonert dataverdenen med den ekstremt tynne MacBook Air og nå i det siste MacBook. Apples MacBook Pro har også lenge vært en favoritt for de som krever god batteritid og mye kraft i bærbart format. 

Telefoner

I dag selger som sagt Apple ikke bare datamaskiner, deres mest populære produkt er telefonen iPhone. Denne telefonen har siden den første modellen vært en av verdens mest solgte telefoner og den har formet hvordan stort sett alle telefonene i dag ser ut. Foruten å være den første telefonen som gjorde touch screen populær har dessuten deres app butikk, App Store virkelig endret hvordan vi bruker telefonene våre.

Andre produkter som Apple selger i dag er den smarte klokken Apple Watch, nettbrettet iPad, musikkspilleren iPod, samt Apple TV, en mediespiller til TVen din.