Trade-In Program

Bruktverdien på Apple utstyr er høy på grunn av unikt god varighet. Hos Dustin kan du få pant for det gamle når du skal skifte ut skolens enheter.

Har du eldre Apple-enheter på din skole og ønsker å oppgradere til nyeste Apple-teknologi? Vi i Dustin kan hjelpe deg med dette! Hos Dustin støtter vi skolens teknologifornyelse. Ved å inkorporere gjenværende verdi for dine nåværende enheter, kan skolen din kostnadseffektivt oppgradere til de nyeste Apple-enhetene.

Med Dustin Takeback kan du returnere enhetene på en trygg og effektiv måte, samt glede deg over en rekke fordeler:

Miljø og bærekraft.

Med hensyn til miljøet blir retur av elektronisk utstyr en stadig viktigere faktor. Ved å resirkulere gamle enheter på en trygg og miljøvennlig måte reduseres belastningen på naturressurser, samt begrenser avfallsmengden som havner på fyllingen.

Økonomisk besparelse.

Men det kan også hjelpe deg med å spare penger. Ved å returnere dine gamle enheter får du en økonomisk kreditt som kan brukes til å kjøpe nye Apple-enheter til skolen din. For skoler og andre utdanningsinstitusjoner kan dette bety store besparelser på budsjettet. Samtidig kan vi gi deg et tilbud på nyere teknologi, noe som vil oppgradere læringsopplevelsen for både elever og lærere.

Sikkerhet og personvern.

Sikkerhetsmessig er det også en stor fordel å returnere gamle Apple-enheter. Med Dustin Takeback kan du være sikker på at all data og personlig informasjon blir slettet på en trygg måte, samt at enhetene ikke kommer på avveie. Dette gjør at man unngår ubehagelige overraskelser ved at sensitiv informasjon havner i feil hender.

Ikke bare vil du spare penger, men du vil også bidra til en mer bærekraftig miljøpolitikk.

La oss se på et eksempel*. En skole med 100 eldre iPad-er ønsker å oppgradere til de nyeste modellene før neste skoleår. Her kan skolen velge å dra nytte av Dustin Takeback sin innbytteavtale og dermed oppnå en gunstigere pris på sitt neste innkjøp.

Ny iPad

Pris ny iPad: 3.752 kr. iPad 9.gen 64gb wifi

Totalpris ved kjøp av 100 nye iPad-er: 375.200 kr.


1. For hver iPad som innleveres tilbyr Dustin opptil 800 kr i kreditt. Denne kan brukes til å oppgradere til ny teknologi. Med 100 gamle iPad-er vil skolen få en samlet kreditt på 80.000 kr. Når skolen kjøper inn de nye iPad-ene kan de dermed benytte denne kreditten til å redusere kostnadene betydelig.

Trade-in

Kreditt eldre iPad: 800 kr. Apple iPad 10.2 32gb WiFi (2019)

Total kreditt ved retur av 100 stk eldre iPad: 80.000 kr.


2. Hvis de nye iPad-ene koster 3.752 kr hver vil en opprinnelig totalkostnad for 100 iPader komme på totalt 375.200 kr.

Spare

NY totalpris: 295.200 kr.

Du sparer hele 800 kr per ny iPad ved å levere tilbake de gamle.


3. Ved benyttelse av innbytteordningen, og dermed opptjent kreditt, vil hver iPad kun koste 2.952 kr. Det vil si en besparelse på hele 800 kr per ny iPad!

*I dette eksempelet har vi brukt Apple iPad 10.2 32gb WiFi (2019) som en eldre modell og sammenlignet den med iPad 9th gen 64gb Wi-Fi (2021), som er den nyeste skolemodellen med Apple's listepris som referanse. Kreditering for innbytte avhenger av produktets alder og tilstand ved avhending. Priseksempel er oppgitt eks. mva.

Spar penger på lang sikt med Apple-produkter

Med de høye restverdiene på Apple-produkter kan du være sikker på at investeringene dine vil lønne seg. Kjøp en iPad med den nyeste teknologien, bruk den i noen år og selg den til en god pris når du er klar for å oppgradere. Det samme gjelder for Mac og iPhone. Med et Apple-produkt får du robusthet, pålitelighet og langsiktig verdi som ingen andre kan matche. Kjøp nå og se hvordan Apple-produkter virkelig kan gi utbytte på lang sikt.

Så hvorfor vente? Gjør noe godt for både miljøet og lommeboka, og returner gamle Apple-enheter til Dustin Takeback! Vi tar oss av alt det praktiske, og du kan glede deg over å være en ansvarlig og bærekraftig aktør. Våre returskap, som rommer opp til 400 iPad-er, kan leveres og returneres helt kostnadsfritt frem til skolestart i august.

Jeg ønsker et tilbud

Dustin Takeback

I tillegg til økonomisk besparelse og miljøvennlig avhending av IT-utstyr inkluderer Dustin Takeback også et slettesertifikat og en rapport som forteller hvor stor miljøbesparelse som er oppnådd i forbindelse med leveransen. Dette gir igjen skolen en betydelig tidsbesparelse mht. administrativt arbeid. Dustin Takeback er kort og godt en gavepakke for miljøet, budsjettet og øvrige ressurser i skolen.

Les mer

Slik fungerer Takeback

Vi leverer sikkerhetsskap der du plasserer det gamle IT-utstyret.

Utstyret transporteres til vårt Takeback-senter.

Vi sletter all informasjon og fjerner tyveri- og inventarmerking.

Produkter som kan gjenbrukes, selges videre. Øvrige produkter resirkuleres på en ansvarlig måte.*

Bedriften mottar en godtgjørelse for produkter som kan gjenbrukes.

Du får et slettesertifikat og en rapport som forteller hvor stor miljøbesparelse som er oppnådd.

* Av miljøhensyn transporteres bur med elektronikkavfall til sertifiserte resikruleringspartnere i de respektive landene.